Home Stiri Alexandra Ungureanu, declarații despre sarcină: „Mi-am dorit o familie”

Alexandra Ungureanu, declarații despre sarcină: „Mi-am dorit o familie”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 960 views 2 minute timp de citit

Alexandra Ungureanu este o fire extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală. Aceasta a vorbit, în urmă cu puțin timp, despre posibilitatea de a avea copii.

„Recunosc că la 20 și nici nu se punea problema. M-am gândit că o să vină contextul ăsta doar dacă o să vină așa, o dragoste năucitoare, nu mi-am dorit niciodată un copil pentru mine, mi-am dorit o familie, să fie toate aspectele aranjate, cât de cât, un bărbat pe care să îl simt responsabil, cu care ar putea să ofere, alături de mine, o educație frumoasă unui copil într-o lume foarte greu încercată”, a spus Alexandra Ungureanu, conform celor de la cancan.ro.

În urmă cu opt ani, participanta de la Asia Express a povestit care a fost cea mai traumatizantă întâmplare prin care a trecut. Ambii părinți ai ei au fost diagnosticați cu cancer, iar singura persoană care a câștigat lupta cu boala a fost mama sa, fiind și cea cu care a plecat în competiția de la Antena 1.

„Ambii părinţi au fost diagnosticați cu cancer. Tata, cu cancer la colon în fază terminală, iar mama, cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijește foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit… a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după.

Mă ascundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfășoară tocmai bine. După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele”, spusese artista în urmă cu aproximativ zece ani, potrivit spynews.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies