HomeStiri Mondene Alexandru Arsinel a argumentat de ce a meritat el rinichiul transplantat. „Îti dau cuvantul meu de onoare ca nu am pus nicio pila, absolut nimic”

Alexandru Arsinel a argumentat de ce a meritat el rinichiul transplantat. „Îti dau cuvantul meu de onoare ca nu am pus nicio pila, absolut nimic”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 733 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/02/Alexandru-Arsinel-a-argumentat-de-ce-a-meritat-el-rinichiul-transplantat.jpg

Actorul Alexandru Arșinel a hotărât că este momentul să vorbească despre atât de controversatul transplant de rinichi. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale în urma căreia i s-a transplantat un rinichi sănătos.

Alexandru-Arsinel-a-argumentat-de-ce-a-meritat-el-rinichiul-transplantat in Stiri Mondene

Actorul a ținut să precizeze că nimeni nu a făcut niciun fel de excepție pentru că a fost vorba despre „Arșinel”. Cu toate acestea, marele actor de comedie a declarat că îi va rămâne veșnic îndatorat doctorului Lucan pentru că i-a salvat viața.

Arșinel fost pus la zid pentru că a fost ales pentru transplant în defavoarea altor persoane care erau de foarte mult timp pe lista de așteptare, cu mult timp înaintea actorului.

Alexandru Arșinel consideră că transplantul a fost noroc de la Dumnezeu

De ce nu eu? De ce nu eu? Eu nu fac parte din cei 20 de milioane de români? Eu chiar nu aveam niciun dram de, nu de îngăduinţă, de apreciere? Eram un suferind de peste 40 de ani, de la 26 de ani am făcut peste 30 de colici renale. Asta este o pedeapsă la moarte, la o colică renală îţi rupi totul de pe tine, te zvârcoleşti, nu mai poţi. Nu mai poţi, înnebuneşti, îţi vine să te arunci de la fereastră. Eu nu am făcut spectacol din treaba asta…

Îţi dau cuvântul meu de onoare că nu am pus nicio pilă, absolut nimic.

M-am trezit deodată că-mi spune doctorul meu că rinichiul mai funcţionează doar în procent de 7% şi că, dacă întru la dializă, am terminat cu meseria pentru toată viaţa. A fost o întâmplare în care Dumnezeu mi-a dat şi mie puţin noroc. Nu puţin, mi-a dat mai mult…”, a declarat actorul Alexandru Arșinel pentru „Adevărul”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed