HomeStiri Mondene Alexandru Arşinel despre nunta de aur: „Nu am pus încă la punct detaliile”

Alexandru Arşinel despre nunta de aur: „Nu am pus încă la punct detaliile”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 841 views
alexandru-arsinel-585011l in Stiri Mondene

Se pare că actorul Alexandru Arşinel (76 de ani) vrea să sărbătorească nunta de aur cu doi ani mai devreme, deoarece după părerea sa, este mult  mai importantă ziua în care şi-a cunoscut soţia, decât ziua nunţii lor. Acesta şi soţia sa, Marilena, s-au căsătorit în vara anului 1968. 

alexandru-arsinel-585011l

Deşi se destăinuie foarte rar despre familia sa, în momentul în care reuşeşte să vorbească despre cei dragi e imposibil să nu îi observi vocea tremurândă, plină de emoţie. Fiind un bărbat foarte romantic, Arşinel i-a pregătit o mare surpriză soţiei sale, organizând o petrecere în această vară, pentru sărbătorirea nunţii de aur.

Alexandru şi Marilena, au doi băieţi şi doi nepoţei.

„Nu am pus încă la punct detaliile, dar avem timp la dispoziţie până atunci”, a declarat actorul într-un interviu oferit unei reviste locale.

Alexandru Arşinel  a povestit, în cartea sa, „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, lansată în 2012, povestea sa de dragoste.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns! Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, a mai relatat  Arşinel…

Alexandru Arşinel impreuna cu sotia iau masa

160746-marilena-arsinel

nepotii-maria-si-adrian-il-sarbatoresc-pa-al-arsinel

 

Surse foto: cinemagia.ro; acasa.ro; printreranduri.eu; wordpress.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed