HomeStiri Mondene Alexandru Arsinel a fost operat la inima. Actorul este mai afectat decat spune

Alexandru Arsinel a fost operat la inima. Actorul este mai afectat decat spune

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 980 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/12/Alexandru-Arsinel-a-fost-operat-la-inima.-Actorul-este-mai-afectat-decat-spune.jpg

Alexandru Arșinel trece prin cele mai cumplite momente din viața lui.

Alexandru-Arsinel-a-fost-operat-la-inima.-Actorul-este-mai-afectat-decat-spune in Stiri Mondene

Actorul a avut zile foarte grele din cauza pierderii suferite odată cu trecerea în neființă a Stelei Popescu. Din păcate, tot valul acesta de emoții combinat cu prea multă muncă l-au doborât pe marele Arșinel.

În cursul zilei de 10 decembrie a ajuns de urgență la spital cu dureri în piept. Inițial, actorul a declarat că medicii i-au dat voie să părăsească spitalul, însă într-o altă declarație pentru Antena 3 a dezvăluit că va fi supus unei intervenții la inimă.

in Stiri Mondene

„Sunt bine, în așteptarea unei intervenții la inimă care va avea loc probabil mâine (n.r. – luni, 11 decembrie), la Spitalul Municipal. S-au adunat prea multe, sunt eu puternic mă dau mare, dar până la urmă cedăm în fața unei solicitări prea mari”, a spus actorul, duminică seară, într-o emisiune TV…

În urmă cu câțiva ani, Arșinel a mai fost supus unor intervenții chirurgicale. Acesta a trecut printr-un transplant de rinichi și alte intervenții la coloana vertebrală.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed