Home Stiri Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia așteaptă al doilea copil

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia așteaptă al doilea copil

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au o fetiță foarte frumoasă, pe care o iubesc la nebunie și, pentru că le place extrem de mult rolul de părinți, aceștia vor să mai facă încă un copil, lucru pe care l-a confirmat chiar soția lui Vladimir.

În timp ce testau o mașină, cei doi au remarcat cât este de spațioasă. Vladimir a declarat că are „are o grămadă de spațiu…”, iar Alice l-a aprobat imediat, adăugând: „Da, e foarte spațioasă… Și în portbagaj ai locul pentru tot felul de lucruri de care ai nevoie atunci când ai un copil… Sau doi!”.

Cu toate acestea, niciunul nu a făcut referire la o posibilă sarcină a lui Alice și au declarat că, pentru ei, al doilea copil este chiar cățelul pe care îl au. „Dar noi avem deja doi copii, ia uite-l pe ăsta. Da, dacă aveți doi copii… e suficient spațiu și în portbagaj, dacă aveți unul este perfect așa cum este!”, a mai spus participantul de la Exatlon.

Filmarea în cadrul căreia au avut loc aceste discuții a fost publicată pe conturile de Instagram ale acestora, iar fanii au reacționat imediat. „Ce am înțeles eu din acest video «despre mașină» este că trebuie doi copii, da? Hai, spor la treabă și nu lăsa fata singură, are și ea nevoie de un partener de joacă!”, a fost răspunsul unei admiratoare.

În urmă cu doar câteva luni, Vladimir, Alice și Zora, fata lor, s-au mutat în casă nouă, iar bărbatul s-a declarat extrem de mulțumit de alegerea făcută. „Am vizitat azi clădirea în care ne vom muta în curând. Am fost cu Alice, cu Zora, cu Ioco și am sunat-o și pe maică-mea, să fim chiar tot familionul. Și cum stăteam noi așa, sub apus, mi-am numărat binecuvântările-n gând și parcă au dispărut pentru câteva clipe grijile, virusul, tot. E plăcut să te poți opri câteodată să privești în jur. Iar dacă nu îți place ce vezi, fă să-ți placă!”, a declarat acesta…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies