Home Stiri Alicia Keys vorbește despre mariajul perfect

Alicia Keys vorbește despre mariajul perfect

autor Elena Yvette
178 vizualizari

Nicio relație nu este perfectă, asta știm cu toții, relațiile vin întotdeauna și cu situații neplăcute, cu diferențe de caracter sau conflicte. Dar, pentru a le face față, avem nevoie de comunicare și înțelegere.

alicia-keys

Principala calitate a partenerului nostru este să fie dispus să comunice, astfel, într-un cuplu se poate rezolva absolut totul. De aceeași părere este și Alicia Keys, care vorbește despre mariajul perfect și cum să ne păstrăm relația vie cât mai mult timp, urmându-i exemplul.

Cântăreața consideră că micile surprize sunt benefice oricărei relații, așa că ne învață un lucru important. „Unul dintre parteneri pregătește o călătorie, iar celălalt nici nu are idee spre ce destinație. Acesta ar fi un exemplu”, spune Alicia…

s-cc4ef4087d94983244d68e182fa7a445f1cc9477

De asemenea, artista a declarat că mariajul ei este unul fericit tocmai datorită surprizelor de acest gen, care păstrează flacăra vie: „Găsim întotdeauna momente în care să ne dedicăm unul altuia și să ne cunoaștem și mai bine decât o facem deja. Mereu e ceva nou de cunoscut despre partenerul nostru”, a declarat Alicia.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies