HomeStiri Mondene Alicia Keys vorbește despre mariajul perfect

Alicia Keys vorbește despre mariajul perfect

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 891 views
alicia-keys in Stiri Mondene

Nicio relație nu este perfectă, asta știm cu toții, relațiile vin întotdeauna și cu situații neplăcute, cu diferențe de caracter sau conflicte. Dar, pentru a le face față, avem nevoie de comunicare și înțelegere.

alicia-keys

Principala calitate a partenerului nostru este să fie dispus să comunice, astfel, într-un cuplu se poate rezolva absolut totul. De aceeași părere este și Alicia Keys, care vorbește despre mariajul perfect și cum să ne păstrăm relația vie cât mai mult timp, urmându-i exemplul.

Cântăreața consideră că micile surprize sunt benefice oricărei relații, așa că ne învață un lucru important. „Unul dintre parteneri pregătește o călătorie, iar celălalt nici nu are idee spre ce destinație. Acesta ar fi un exemplu”, spune Alicia…

s-cc4ef4087d94983244d68e182fa7a445f1cc9477

De asemenea, artista a declarat că mariajul ei este unul fericit tocmai datorită surprizelor de acest gen, care păstrează flacăra vie: „Găsim întotdeauna momente în care să ne dedicăm unul altuia și să ne cunoaștem și mai bine decât o facem deja. Mereu e ceva nou de cunoscut despre partenerul nostru”, a declarat Alicia.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed