HomeStiri Mondene Alimentul considerat ca fiind cel mai sănătos însă, de fapt, este dăunător. Scapă-te de el!

Alimentul considerat ca fiind cel mai sănătos însă, de fapt, este dăunător. Scapă-te de el!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/05/Alimentul-considerat-ca-fiind-cel-mai-sănătos-însă-defapt-este-dăunător.-Scapă-te-de-el.jpg

Medic cardiolog foarte cunoscut și celebru pentru promovarea unui stil de viață sănătos, Dr. Oz a povestit despre alimentul care mereu este promovat ca fiind sănătos însă acesta pare a fi, de fapt, cel mai prost pentru organismul nostru.

Iată care au fost cuvintele pe care le-a rostit celebrul medic cardiolog: „Laptele degresat – când scoți grăsimea din lactate rămâi cu zahărul. Toate studiile arată că acest lucru duce la creșterea în greutate, pe când lactatele cu grăsime te ajută în slăbit”.

Doctorul Mehmet Cengiz Oz a susținut mereu faptul că oamenii ar trebui să consume acele alimente care au capacitatea de a hrăni în același timp mintea, corpul și sufletul, din această categorie făcând parte și „orice aliment pe care, când îl mănânci, arată ca atunci când este scos din pământ”.

Una dintre cele mai grave probleme de sănătate cu care se confruntă oamenii din ziua de azi, la nivel mondial vorbind, este obezitatea. Dr. Oz a fost întrebat care este dieta de slăbit pe care ar recomanda-o în acest scop. Răspunsul medicului a fost următorul: „Îmi place dieta mediteraneană, în privința căreia s-au dovedit beneficiile pentru longevitate”…

Foarte multe persoane apelează în ultima perioadă la cure de detoxifiere, unul dintre cele mai consumate alimente din acest punct de vedere fiind broccoli-ul, medicul susținând din acest punct de vedere faptul că: „Legumele crucifere, precum broccoli, sunt cele mai bune pentru detoxifiere, pentru că ajută ficatul, principalul organ de detoxifiere a organismului”.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed