Home Stiri Mondene Alin Gălăţescu, tătic

Alin Gălăţescu, tătic

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
alin_galatescu_simona_semen in Stiri Mondene

Simona Semen, soţia sa, a născut săptămâna aceasta o fetiţă foarte frumoasă şi sănătoasă.

Momentul mult aşteptat de cei doi, de a deveni părinţi, în sfârşit a venit în după-amiaza zilei de 16 decembrie. Cu ocazia venirii pe lume, bebeluşul a adus părinţilor săi foarte multă fericire şi împlinire sufletească.

alin_galatescu_simona_semen

 

„La ora 12 a apărut printre noi, happy, un suflet pur: ELIDA ELENA – cu nota 10 la naștere, mult păr și voce intensă, dar deja foarte liniștită, de 48,5 cm și 2,850 grame. Să fie fericită și sub aștrii pozitivi! Noi suntem aici…“, declarase proaspătul tătic,  Alin, sensibilizat destul de mult, de venirea pe lume a primului său copil.

În continuare, a mai declarat:

„A nins când a venit printre noi… liniștit, cald, prima pe anul acesta… Două purități simultane… E un miracol! Atât de mică, de roz și de fină… Stau și le admir pe amândouă cum dorm… una în brațele celeilalte… pentru prima în lumea asta… și întâia oară liniștite deplin!! E mirific! Mulțumesc, Simona! Bine ai venit, Elida Elena… Superb!“, scrisese Alin pe propria sa pagină de socializare.

Deşi părea un celibatar greu de convins să se însoare, acesta a făcut marele pas de a se însura, pe data de 14 septembrie, anul acesta, pe ascuns. La cununia civilă şi la petrecere  au participat doar familia şi prietenii foarte apropiaţi.

Criticul de modă Alin Gălăţescu s-a căsătorit cu creatoarea de modă Simona Semen, care l-a convins să renunţe la statutul de celibatar.

„Singurul Cadru de la Starea Civilă – HAPPY ! Să fim fericiţi cu toţii!“, scrisese fostul celibatar pe pagina sa de socializare, fiind mânat de cele mai frumoase sentimente pentru soţia sa, Simona.

Fiind o fire destul de discretă, era de aşteptat ca acest lucru să aibă loc pe ascuns, departe de ochii curioşilor.

alin_galatescu_01_74175f7e9d

Sursa photo: click.ro; libertatea.ro

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed