Home Stiri Alin Ionescu: „Eu nu-mi doresc părerea altor persoane despre familia mea.”

Alin Ionescu: „Eu nu-mi doresc părerea altor persoane despre familia mea.”

autor Elena Yvette
667 views 2 minute timp de citit

După ce a aflat că este anchetat de DNA, Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar, a oferit un interviu unei reviste locale, în care a vorbit deschis despre problemele pe care le are atât cu legea, cât şi cu soţia sa. 

familia-ionescu

„A fost o amânare pentru 17 august, nu consider că e o agonie, lucrurile sunt ok. Întotdeauna am fost optimist şi o să răspund pentru ce am făcut, nu pentru ce nu am făcut. Persoanele din jurul meu le-am filtrat de foarte mult timp, de asta sunt şi puţini oameni în jurul meu. Am considerat că atât timp cât sunt mai important eu decât oamenii din jurul meu care mare parte erau cu un anumit interes, consider că mai bine îmi petrec timpul cu copiii mei sau cu oamenii cu care-mi face plăcere. Mi-au demonstrat de-a lungul timpului că nicidecum n-au fost prieteni, deci au fost doar pentru o perioadă, sau întotdeauna cu două feţe. Pentru asta vreau să-mi protejez copiii şi e inevitabil, eu vreau să-i ţin departe, merg pe stradă, la şcoală, se întâlnesc cu prieteni, discută acest subiect şi vreau să-i protejez, d-asta încerc să am cât mai puţin atenţia presei”, a mărturisit Alin Ionescu despre problemele sale cu legea.

În ceea ce o priveşte pe soţia sa, omul de afaceri a declarat următoarele:

„Bineînţeles că ea-şi doreşte atenţia presei şi şi-a dorit-o întotdeauna de când ne cunoaştem. A avut o perioadă când a iesit din atenţia presei… datorită copiilor. Consider eu că acolo greşeşte pentru că expune familia în presă. Eu nu-mi doresc părerea altor persoane despre familia mea, nu-mi doresc intervenţia altor oameni. Eu sunt mai de modă veche, soţ-soţie, nu mai mulţi într-o căsnicie”.

„Atât timp cât copiii sunt sănătoşi, ea le interzice să facă anumite lucruri, eu vreau să se dezvolte frumos, eu când eram mic eram un copil, nu problemă, veneam cu pantalonii rupţi. Ea nu o să se ducă niciodată cu copiii la piscină pentru că ea a văzut copii înecându-se şi atunci nu o să ajungă ea niciodată la o piscină cu copiii”. 

Sursa photo: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies