Home Stiri Alin Oprea a făcut o descoperire halucinantă despre Larisa: „Exista toată logistica pentru un studio de videochat”

Alin Oprea a făcut o descoperire halucinantă despre Larisa: „Exista toată logistica pentru un studio de videochat”

autor Buinoschi Andreea
165 vizualizari

Recent, Alin Oprea a primit o citație conform căreia va trebui să se prezinte în instanță pentru a continua divorțul de Larisa Uță. Acum, au început să iasă la iveală din ce în ce mai multe detalii despre mariajul celor doi, iar informațiile sunt de-a dreptul halucinante.

Conform celor de la cancan.ro, se pare că într-unul dintre apartamentele lui Alin aveau loc activități mai puțin ortodoxe. Surse apropiate celor doi au declarat că Larisa Uță avea legătură cu studioul de videochat care își desfășura activitatea în acel apartament.

„Alin a fost sunat de administratorul blocului că s-a inundat unul dintre apartamente. Alin a venit de urgență și a descoperit că în locuință exista toată logistica pentru un studio de videochat. Ar fi picat cerul pe el când a descoperit studioul. Alin a fost informat de vecinii din bloc despre cele ce se petreceau în apartament și, mai mult decât atât, aceștia i-au spus că Larisa trecea foarte des pe acolo, semn că știa ce se petrece în apartament”, au declarat persoane apropiate fostului cuplu pentru sursa menționată mai sus.

Cu toate acestea, artistul are și un motiv de bucurie. Cântărețul și Larisa se vor întâlni în instanță, în luna februarie.

„Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil din cauza pandemiei. Un lucru bun totuși este că acest proces se va judeca chiar și în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuiește la Londra și deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât și la plecare. Mai puțin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat să se rezolve corect și cu bună credință pentru ambele părți.

Am totuși speranța să nu devin bunic până la pronunțarea acestui divorț. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional. Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul imaginație, iar eu prefer să trăiesc în prezent”, a mai declarat solistul trupei Talisman pentru cancan.ro…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..