Home Stiri Alin Oprea a găsit mesaje comporomițătoare între Larisa și un alt bărbat

Alin Oprea a găsit mesaje comporomițătoare între Larisa și un alt bărbat

autor Buinoschi Andreea
179 vizualizari

Alin Oprea și Larisa sunt în plin proces de divorț și fiecare dintre ei îl acuză pe celălalt de infidelitate și minciună. Deși, inițial, Alin a fost considerat vinovat pentru despărțire, deoarece avea o amantă, relatările sale scot la iveală noi detalii și, de data aceasta, se pare că și Larisa ar fi avut partea ei de vină.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat amănunte importante legate de divorțul anului. Conform unor surse D.A.S. categoria A, Alin Oprea a flat că soția sa a avut o aventură cu Marius Televijăn, un prieten bun al lui Leo de la Strehaia.

2

Conform cancan.ro, povestea de dragoste dintre ei a avut loc acum patru ani. Se pare că Marius a fost cucerit pe deplin de Laria și, în schimb, i-ar fi cumpărat un bolid de lux. Mai mult decât atât, din cauza acestei aventuri, fosta soție a lui Alin Oprea s-ar fi certat cu cea mai bună prietenă a sa. Potrivit spuselor unor apropiați de-ai acestora, Larisa s-ar fi supărat, deoarece fosta sa prietenă ar fi vrut să i-l fure pe Marius.

În urmă cu puțin timp, Alin Oprea le-a adresat copiilor săi câteva cuvinte, sperând să le deschidă ochii. Potrivit spuselor sale, Larisa i-a manipulat și, acum, aceștia s-au distanțat de el.

3

„Dragii mei copii,

Tot ce am iubit mai mult pe lumea asta ați fost voi. Singurele persoane pentru că mi-aș fi dat chiar și viața ați fost voi. Mândria mea cea mai mare pe lumea asta ați fost voi. Orice ați fi și orice ați face, iubirea mea pentru voi este maximă și veșnică. Îngeri sau demoni, sfinți sau criminali, copii sau adulți, voi o să rămâneți mereu pentru mine fetița mea și băiețelul meu. Orice s-ar întâmpla nu vă judec, nu vă învinovățesc și nu vă urăsc.

Am sperat că vom fi o echipă toată viața și că vă voi încuraja și vă voi susține în toate momentele și provocările profesionale mai dificile. Am sperat să fiu aproape de voi când veți absolvi universitățile, când veți câștiga premiul Brit Awards și când veți deveni vedete.

4

Aș fi fost onorat să petrecem împreună la nunțile voastre și aș fi fost poate bunicul rocker nonconformist pentru copiii voștri. Toate acestea mai sunt încă posibile, dar depinde doar de voi. Eu vă respect alegerile. Sunteți sângele, sufletul și viața mea. Am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru voi, sunteți adulți și sunt convins că veți reuși în viață sau carieră cu sau fără mine de acum încolo. Sunteți prea talentați, prea frumoși, prea deștepți ca să nu vă îndepliniți visurile. Fiți cinstiți, spuneți mereu adevărul, și nu faceți compromisuri! Iubiți-vă pe voi înșivă. Vă doresc fericire, adică sănătate, iubire și succes. Vă iubesc!”, a fost mesajul lui Alin, pentru cei doi copii ai săi…

 

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies