HomeStiri Mondene Alin Oprea, apariție șocantă! Iată ce s-a întâmplat cu acesta!

Alin Oprea, apariție șocantă! Iată ce s-a întâmplat cu acesta!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Alin Oprea, apariție șocantă! Iată ce s-a întâmplat cu acesta! in Stiri Mondene

De ceva timp, Alin Oprea este unul dintre subiectele principale din presă. Acesta este în plin proces de divorț, dar, pentru el, lucrurile par să meargă foarte bine, iar acest lucru l-a demonstrat cu cea mai recentă apariție a sa.

Fostul membru al trupei Talisman le-a spus celor de la Click.ro cum se simte și ce face acum, de când viața sa s-a schimbat complet, iar declarațiile sunt uluitoare.

Alin Oprea, apariție șocantă! Iată ce s-a întâmplat cu acesta! in Stiri Mondene

„Schimbarea mea a început din clipa în care Larisa a plecat în Anglia cu fiica noastră la studii, adică de prin anul 2017. Am simţit cumva o eliberare şi, totodată, am considerat că este timpul să mă uit cumva şi spre mine, ceea ce nu mai făcusem în ultimii 20 de ani. Toată viaţa am fost pentru copii, pentru familie, m-am dedicat, am muncit foarte mult să nu le lipsească nimic. Iar acum, când au crescut şi pot să spun că se pot descurca şi singuri într-o oarecare măsură, ar fi bine să mai am grijă şi de mine”, a declarat acesta.

Alin Oprea, apariție șocantă! Iată ce s-a întâmplat cu acesta! in Stiri Mondene

„Stilul acesta de viaţă sănătos pe care mi l-am impus a venit la pachet cu renunţarea definitivă la alcool. Eu sunt un om asumat, un om sincer, care nu se ascunde după degete şi vreau să lămuresc acest lucru, pentru că mi s-a creat în mod mincinos o imagine de alcoolist. De la a bea de plăcere, cu prietenii, până la a fi alcoolist este exagerat de mult. Nu am fost niciodată dependent de alcool. Din 2010 până în 2017 am consumat câte un pahar, cu prietenii, pentru a ne simţi bine. Se întâmpla cu anumite ocazii, evenimente sau la socializare, la un grătar. Şi asta doar seara, când îmi terminam munca. Niciodată ziua sau în timpul programului. Nu cred că m-a văzut cineva beat vreodată, să mă ridice de sub mese. Da, beam ca un bărbat normal, de plăcere, să mă simt bine, însă soţia mea se ocupa să îmi inducă starea aceasta, că aş avea probleme cu alcoolul, astfel încât ajunsesem să cred că ea chiar avea dreptate”, a completat Alin.

Alin Oprea, apariție șocantă! Iată ce s-a întâmplat cu acesta! in Stiri Mondene

„Partea de alimentaţie este foarte importantă pentru mine. Mănânc sănătos, mâncare bio, legume, foarte multe fructe. Am renunţat la zahărul rafinat şi l-am înlocuit cu mierea. Mă hidratez foarte bine, iau un complex de vitamine. Fac sport foarte mult. Înotul este sportul meu preferat de când eram copil, aşa că am păstrat şi acum pasiunea. Alerg foarte mult, fac fitness, aparate de sală. Sunt echilibrat. Mai echilibrat, de fapt! Mai liniştit. Poate că trebuia demult să fiu aşa. Am renunțat la tot ce era toxic în viața mea. Până acum am fost un bărbat bun, un tată responsabil, un soţ al naibii de implicat şi stâlp al familiei. Poate că am obosit. Am vrut să mă mai uit şi spre mine”, a încheiat fostul soț al Larisei…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed