Home Stiri Alin Oprea face dezvăluiri halucinante despre Larisa Oprea

Alin Oprea face dezvăluiri halucinante despre Larisa Oprea

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 869 views 2 minute timp de citit

După ce, în urmă cu puțin timp, a aruncat bomba și a spus că Larisa a avut nouă amanți, Alin Oprea continuă să facă dezvăluiri de-a dreptul uimitoare. Noi amănunte ies la iveală și alimentează situația tensionată care este între ei.

În cadrul emisiunii XNS, difuzată pe Antena 1, artistul a vorbit despre principalul motiv care a dus la divorțul celor doi: „Într-o familie ești ca în echipa de fotbal. În momentul în care cineva din familie trădează, toată fericirea și bucuria dispar. Eu chiar eram fericit atunci, la începutul relației. Nimic nu ar fi putut distruge ce avem noi, în afară de trădare, peste care nu se poate trece. Dar drumurile noastre s-au oprit, doar că eu mi-am dat seama prea târziu”.

Mai mult decât atât, ceea ce îl nemulțumește cel mai tare pe cântăreț este faptul că Larisa i-a implicat și pe cei doi copii ai lor, în loc să rezolve problema doar ei: „Nu regret nimic din ce s-a întâmplat în familia mea. Regret acum finalul, pentru că ea a introdus copiii într-un război în care ei nu trebuiau să fie. În rest, puteam să avem o despărțire civilizată și discretă și să ne înțelegem chiar și la partea financiară”.

Alin a vorbit atât despre acuzațiile care i se aduc actualei sale iubite, cât și despre relația cu aceasta: „Această relație a venit foarte firesc în viața mea, nu mi-am dorit o relație, n-am căutat-o, nu eram în starea psihică mintală și necesară. Practic, hotărâsem să rămân singur. Nu îmi căutam pe cineva neapărat, dar se pare că Dumnezeu întotdeauna știe mai bine ce avem nevoie decât noi și mi-a adus sufletul-pereche aproape.

Este iubita mea, nu e amanta mea, așa cum se spune, nu e o brunetă focoasă, este o femeie foarte serioasă, un om de afaceri din zona imobiliară. Nu a făcut videochat și alte nebuneli și nu are așa ceva, nu a fost și nu este patroană de videochat”, a spus bărbatul pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies