Home Stiri Mondene Alin Oprea, scandal cu rudele Larisei. Chiar și fiica sa a reacționat

Alin Oprea, scandal cu rudele Larisei. Chiar și fiica sa a reacționat

autor Mirela
950 views

După ce s-a aflat că are o amantă, Alin Oprea a decis să se mute la hotel. Deoarece nu reușise să își ia toate lucrurile cu el atunci, bărbatul a încercat să facă acest lucru ieri, dar situația nu a decurs prea bine. Cumnatul și soacra sa nu i-au dat voie să intre în casă, iar acesta a fost nevoit să sune la 112.

„Vreau să filmez tot ce iau, ca să nu fie discuții. Asta înseamnă viol de domiciliu. Cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacră-mea și cumnată-meu. Mă agresează femeia asta. E a doua oară când vin și sun la 112, dar ei schimbă yala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile, că am nevoie urgent de ele la studio, și atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a declarat Alin, în cadrul emisiunii XNS.

Se pare că divorțul părinților nu i-a înfuriat doar pe cei doi adulți, ci și pe copiii lor. Fata sa nu a mai suportat și i-a adresat cuvinte tăioase tatălui său: „Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână”.

După această criză de nervi, Alin a declarat faptul că fata sa nu are nicio vină și că totul se întâmplă din cauza Larisei, care îi întoarce pe cei doi copii ai lor împotriva lui. „Îl iubesc pe copilul acesta mai mult ca pe ochii din cap”, a mai spus artistul…

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed