Home Stiri Alin Oprea vorbește despre noua sa viață: „Problemele nu se pot rezolva pe cale amiabilă”

Alin Oprea vorbește despre noua sa viață: „Problemele nu se pot rezolva pe cale amiabilă”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 682 views 2 minute timp de citit

De aproximativ două luni, Alin Oprea păstrează tăcerea în ceea ce privește divorțul de Larisa. Artistul s-a decis să nu mai ofere atât de multe detalii despre separarea de mama copiilor săi, după ce a văzut că întreaga situație a luat o întorsătură foarte rea.

În cadrul unui interviu acordat pentru click.ro, solistul trupei Talisman a explicat unde stă acum, după ce a fost dat afară din propria casă, dar și de ce a ales să țină pentru sine tot ceea ce se întâmplă între el și fosta nevastă.

„De aproape două luni am intrat din nou în silenzio stampa, din dorința de a nu mai provoca suferință celor apropiați, inclusiv mie, prin continuarea expunerii publice a dramei prin care trece familia noastră, dar și din respect pentru publicul formației Talisman, care mă vrea pe scenă, nu în monden.  Am considerat că am spus, arătat și demonstrat suficient, urmând ca toate problemele ce nu se pot rezolva pe cale amiabilă, să se tranșeze în continuare în instanță.

Da, stau într-un apartament foarte frumos, închiriat în centrul Capitalei, pe care îl achit din venituri proprii. A trăi pe banii altuia, ar fi lipsit de DEMNITATE pentru mine. Iubita mea a fost și este în continuare aproape de mine în toată această perioadă foarte grea pentru mine, atât sentimental, cât și moral. Chiar dacă ea și-a arătat în nenumărate rânduri disponibilitatea de a mă sprijinii și material, pentru că ar avea resursele necesare, am refuzat categoric să accept această propunere, pentru că mă consider un bărbat puternic, demn și independent. Nu am fost și nu voi fi niciodată un neputincios. Ar fi rușinos și înjositor pentru mine să ajung să trăiesc pe banii altuia, deci așa ceva este imposibil să se întâmple”, le-a spus Alin Oprea celor de la click.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies