HomeStiri Mondene Alin Panc, tătic de gemene

Alin Panc, tătic de gemene

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
mostenirea-821472l in Stiri Mondene

Actorul Alin Panc, ce a devenit cunoscut datorită rolului din telenovela  ”Inimă de țigan”, a primit azi una dintre cele mai frumoase veşti din viaţa sa, după ce soţia sa a născut. În cazul lui, fericirea este dublă, deoarece Brânduşa, soţia sa, a născut gemene perfect sănătoase, care au primit la naştere, nota zece. 

mostenirea-821472l

”O minune nu vine niciodată singură… Daaaaa… Vine însoțită”, a exclamat actorul pe pagina sa de socializare, încercând să îşi exprime, în acest mod, fericirea.

Puţini sunt cei care au ştiut că soţia sa era însărcinată, deoarece acesta încearcă pe cât posibil să ţină la distanţă ochii curioşilor sau ai presei, îndeosebi. Atât actorul, cât şi soţia sa, au aflat destul de târziu că vor deveni părinţii unor gemene.

Originar din Hunedoara, actorul Alin Panc, în vârstă de 42 de ani, a devenit cunoscut după interpretarea rolului fermecătorului Mircea din renumita telenovelă, „Inimă de țigan”.

Debutul în televiziune, a avut loc în anul 2005, după ce a interpretat rolul lui Mihai din telenovela „Lacrimi de iubire”. În următorii ani a mai jucat în telenovelele „Daria, iubirea mea” (2006), ”Îngerașii” (2007),  ”Ecaterina cea Mare” (2005)  (serial britanic), etc.

Sursa photo: cinemagia.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed