Home Stiri Alina Ceușan a fost criticată dur de Oana Zăvoranu: „Murdărită de «ingliș» și «frenci»”

Alina Ceușan a fost criticată dur de Oana Zăvoranu: „Murdărită de «ingliș» și «frenci»”

autor Buinoschi Andreea
215 vizualizari

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor la adresa influencerilor. De data aceasta, cea vizată a fost Alina Ceușan, care nu a scăpat deloc ieftin. Se pare că actrița este extrem de deranjată de faptul că Alina vorbește în engleză, dar și că a apelat la medicul estetician.

„Ea este «bulshit», adică murdărită de «ingliș» și «frenci», care trăiește într-o altă stratosferă decât noi, ăștia, muritorii de rând. Trebuie să fie răceală mare acolo sus ca să nu realizezi că vorbești ca «dilita» în limbi străine într-o țară în care nici p***a nu se așteaptă să vii tu nebun din păpușoi și să zici ceva în «ingliș». Ești complet penibilă și cam tâmpă. Și ca femeie să faci reclamă la un vin… dar toate ați fost așa urâte cu craci, de fapt? Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am avut nevoie de operații decât că am vrut eu țâțe, atât!”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

Alina Ceușan este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România. În cadrul unui interviu acordat celor de la campuscluj.ro, aceasta a spus cum a început totul. „Am fost surprinsă la început, pentru că nu știam ce înseamnă 3.000 de vizualizări pe zi, la momentul examenului. Și profesorul mi-a zis că pot să fac bani din treaba asta. Într-un fel sau altul, îmi doream să am blog, dar nu mă gândeam că aș putea scrie astfel. Dar practic, înainte de această temă de la facultate, aveam două prietene din Mureș care îmi tot ziceau: «Alina, ai atâtea poze tari, pune-le pe un blog!», și nu am decât să le mulțumesc și lor, pentru că m-au încurajat.

Mă bucur că a devenit un brand, deși nu îl văd neapărat așa, deoarece nu promovez un produs. Dar cred că aș putea corela întrebarea ta foarte ușor cu seara în care trebuia să mă decid pentru un nume. Și aveam o listă cu tot felul de cuvinte care mi-ar fi plăcut mie sau erau legate de viața mea și de ceea ce-mi place, pentru a decide care va ajunge titlu de blog”, a spus proaspăta mămică…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..