Alina Ceușan a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat la naștere

Share

Alina Ceușan a născut ieri un băiețel perfect sănătos. Deși a așteptat această clipă cu nerăbdare, fosta participantă de la Asia Express a întâmpinat câteva probleme și a fost nevoită să apeleze la cezariană. Acum, proaspăta mămică este bine și se recuperează.

„O jumătate de oră de împins. Bebelușul se tot întorcea. Mihaela a ținut cu mâinile bebelușul, dar și colul uterin deschis. Asta doare foarte tare. Dar am sperat că suntem pe drumul cel bun. El se întorcea tot timpul. Ritmul cardiac tot creștea. Sunt extenuată, tremur, am vrut să fac asta pentru amândoi atât de mult. Moașele m-au încurajat, dar poziția și ritmul său cardiac nu erau acolo unde trebuie. M-am trezit și mă simt de parcă totul a fost un vis (…). Sunt destul de bine acum, mă aflu la terapie, mă recuperez (…), sunt monitorizată. Le vorbesc tuturor celor care așteptau vești: bebelușul s-a născut la 04:44 dimineața, am reușit să vorbesc cu Raul, eram amețită, somnoroasă și toate cele după ce mi-au dat atâtea… anestezie și restul de medicamente pentru operația de cezariană (…).

Am vomitat, am făcut multe lucruri nebunești (…), am simțit că am ceva pe piept, o greutate foarte mă apăsa în jos (…), am simțit un «roller coaster» de senzații. Abia aștept să vă povestesc totul în noul vlog”, a declarat aceasta pe Instagram.

Alina și Raul și-au unit destinele anul trecut într-un cadru de poveste. Cu ocazia acestui moment emoționant, bloggerița i-a transmis soțului său un mesaj emoționant: „Ai venit în viața mea ca o mașină sport: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte călduroasă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să fur lumina reflectoarelor, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să mă îndepărtez când trebuie, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată. Astăzi, este din nou prima zi. Cu dragoste, A!”…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news