Home Stiri Alina Ceușan este de nerecunoscut după ce a născut

Alina Ceușan este de nerecunoscut după ce a născut

autor Buinoschi Andreea
258 vizualizari

În urmă cu o lună, Alina Ceușan a adus pe lume primul său copil, iar fericirea de pe chipul ei este incontestabilă. Cu toate acestea, kilogramele luate în plus i-au dat ceva bătăi de cap, dar nu s-a ferit din a le arăta internauților schimbările prin care trece corpul unei femei atunci când naște.

Cele mai recente postări ale Alinei arată cât de mult a reușit să slăbească într-un timp foarte scurt. Mai mult decât atât, diferențele dintre prima zi de după naștere și cea în care pozele au fost făcute sunt foarte mari. Fanii au remarcat imediat cât de bine arată și i-au lăsat doar comentarii frumoase.

Acum, că ai pus câteva kg pe tine… arați demențial😍”, „Ce bine arăți, you’re so sexy! Parcă nici nu ai născut de curând, bravo!😊🥰”, „Cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată în viața mea, cea mai frumoasă mamă 🥺😍”, „Doamne, ce repede te-ai regenerat, să zic așa, deci arați foarte foarte bine pentru o lună după. Știu că depinde de fiecare corp, dar mătușa mea și după nouă luni încă are burtica de la cezariană. Chiar arați bine, mai ai puțin și faci pătratele😂❤️🙏”, sunt doar o parte dintre comentariile primite.

La naștere, Alina a întâmpinat câteva probleme și a fost nevoită să facă cezariană, deși prima sa opțiune era nașterea naturală. Aceasta a povestit care a fost momentul în care a decis să apeleze la operație: „Bebelușul se tot întorcea. Mihaela a ținut cu mâinile bebelușul, dar și colul uterin deschis. Asta doare foarte tare. Dar am sperat că suntem pe drumul cel bun. El se întorcea tot timpul. Ritmul cardiac tot creștea. Sunt extenuată, tremur, am vrut să fac asta pentru amândoi atât de mult. Moașele m-au încurajat, dar poziția și ritmul său cardiac nu erau acolo unde trebuie”…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies