Home Stiri Alina Ceușan este de nerecunoscut, după ce a născut

Alina Ceușan este de nerecunoscut, după ce a născut

autor Buinoschi Andreea
109 vizualizari

În urmă cu o lună, Alina Ceușan a adus pe lume primul său copil, iar fericirea de pe chipul ei este incontestabilă. Cu toate acestea, kilogramele luate în plus i-au dat ceva bătăi de cap, dar nu s-a ferit din a le arăta internauților schimbările prin care trece corpul unei femei, atunci când naște.

2

Ultimele postări ale Alinei arată cât de mult a reușit să slăbească, într-un timp foarte scurt. Mai mult decât atât, diferențele dintre prima zi de după naștere și cea în care pozele au fost făcute sunt foarte mari. Fanii au remarcat imediat cât de bine arată și i-au lăsat doar comentarii frumoase.

3

Acum ca ai pus cateva kg pe tine..arati demential😍”, „Ce bine arati, you so sexy! Parca nici nu ai nascut de curand, bravo😊🥰”, „Cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată în viața mea, cea mai frumoasă mamă 🥺😍”, „oamne ce repede te-ai regenerat sa zic asa, deci arati foarte foarte bine pentru o luna dupa. Stiu ca depinde de fiecare corp, dar matusa mea si dupa 9 luni inca are burtica de la cezariana. Chiar arati bine, mai ai putin si faci patratele😂❤️🙏”, au fost doar o parte dintre comentariile primite.

4

La naștere, Alina a întâmpinat câteva probleme și a fost nevoită să facă cezariană, deși prima sa opțiune era nașterea naturală. Aceata a povestit care a fost momentul în care a decis să apeleze la operație: „Bebelușul se tot întorcea. Mihaela a ținut cu mâinile bebelușul, dar și colul uterin deschis. Asta doare foarte tare. Dar am sperat că suntem pe drumul cel bun. El se întorcea tot timpul. Ritmul cardiac tot creștea. Sunt extenuată, tremur, am vrut să fac asta pentru amândoi atât de mult. Moașele m-au încurajat, dar poziția și ritmul său cardiac nu erau acolo unde trebuie”.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies