Home Stiri Alina Ceușan, umilită în mediul online, din cauza faptului că este însărcinată. Iată cum a reacționat!

Alina Ceușan, umilită în mediul online, din cauza faptului că este însărcinată. Iată cum a reacționat!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Alina Ceușan urmează să devină mamă pentru prima oară. Aceasta este atât de fericită, încât pune foarte multe poze cu burtica de gravidă. Cu toate acestea, o parte dintre internauți nu consideră că este bine ceea ce face, dar aceasta i-a taxat grav.

Influencer-ul s-a confruntat de foarte multe ori, de-a lungul timpului, cu reacțiile negative ale oamenilor. Însă, nici de data aceasta nu a tăcut și i-a pus la punct imediat. Printre replicile acide pe care le-a dat se numără: „Așa v-au adus și mamele voastre pe lume” și „Așa purtați și voi hainele, doar că de la burta de bere”. Mai mult decât atât, graviduța a și blocat mai mulți internauți, nevrând să își consume energia cu ei.

„Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el. Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la «te așteptăm» la «ești aici».

În fiecare moment, o să creștem un bărbat așa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viața-n cale, hotărât să ajungă unde își propune, dar înțelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanță. Așa îl văd”, le-a spus aceasta celor de la Elle.

Pe 8 iunie 2019, cei doi și-au unit destinele, iar mesajul pe care l-a transmis soțului ei a fost unul extrem de emoționant: „Ai venit în viața mea ca o mașină sport: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte călduroasă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să fur lumina reflectoarelor, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să mă îndepărtez când trebuie, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată. Astăzi, este din nou prima zi. Cu dragoste, A”…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies