Home Stiri Alina Eremia are probleme de sănătate: „Am căpătat o…”

Alina Eremia are probleme de sănătate: „Am căpătat o…”

autor Buinoschi Andreea
193 vizualizari

Alina Eremia le-a spus fanilor din mediul online că, pentru o perioadă, va lua o pauză de la cântat, deoarece și-a solicitat vocea foarte mult în ultimul timp și are nevoie de o pauză.

„E nu l-am luat niciodată în brațe pe «nu mai pot». Pentru mine, nu prea există noțiunea de «nu mai pot». Asta până când devine o condiționare fizică. Am căpătat o bronșită de toată frumusețea. Ultima perioadă și-a spus cuvântul: au fost și sunt multe proiecte în care sunt angrenată și de care sunt super mândră.

De unele știți, de altele o să aflați, iar aseară a fost, efectiv, o mare provocare să cânt incomodată de o tuse seacă și de răgușeală. Dar pe scenă, nu contează, dai tot. Asta am făcut aseară. Azi, deși am vrut, nu s-a putut. Vocea mea a capitulat, dar mă fac bine repede”, a spus aceasta în mediul online.

„Am început să cânt la vârsta de patru ani și am luat cursuri de pian din clasa a V-a. Prima mea apariție pe o scenă mare a fost la Eurovision Junior, când am reprezentat România, și oamenii au făcut, atunci, cunoștință cu mine, însă debutul meu pe micul ecran a fost în cadrul serialului «Pariu cu viața», unde am fost distribuită într-unul din rolurile principale. În fiecare etapă a vieții mele au fost foarte mulți oameni care au contribuit la tot ce înseamnă ascensiunea mea muzicală. În primul rând, parintii mei, familia Fugaru, Marius Țeicu, Crina Mardare, Corina Despot. Lista e lungă și nu aș vrea să omit pe nimeni.

Au trecut deja șase ani de când am lansat prima piesă ca artist solo. Sunt bucuroasă că am strâns o comunitate mare de oameni pe canalul meu de YouTube și pe conturile de social media. De aproximativ doi ani, îmi compun piesele și asta mă ajută să mă exprim și mai bine ca artist”, a spus aceasta pentru cei de la bravonet.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies