Home Stiri Alina Eremia s-a afișat cu burtica de gravidă și le-a spus fanilor care este termenul: „Ce bine”

Alina Eremia s-a afișat cu burtica de gravidă și le-a spus fanilor care este termenul: „Ce bine”

autor Mirela
277 views 2 minute timp de citit
  • Alina Eremia s-a afișat cu mult așteptata burtică de gravidă.
  • Mâine, 20 ianuarie, Alina Eremia își vede un vis îndeplinit.
  • Aceasta va lansa un EP, pe care l-a așteptat de multă vreme.

Alina Eremia s-a afișat cu mult așteptata burtică de gravidă și le-a spus fanilor ei din mediul online și care este termenul. Pe data de 20 ianuarie, artista va trece la nivelul următor din punct de vedere al carierei.

Alina Eremia este una dintre cele mai talentate și mai apreciate artiste din România, iar piesele sale au milioane de vizualizări și se aud pe posturile de radio din toată țara. Așadar, nu este de mirare faptul că aceasta și-a dorit să treacă la nivelul următor.

Alina Eremia își va lansa propriul EP

Mâine, 20 ianuarie, Alina Eremia își vede un vis îndeplinit. Aceasta va lansa un EP, pe care l-a așteptat de multă vreme și, tocmai pentru că este un eveniment important în cariera ei, vestea nu putea să fie dată oricum.

Așadar, Alina a editat o fotografie, pentru a părea însărcinată, iar, în burtă, în loc de bebeluș, aceasta avea coperta EP-ului. Fanii au fost impresionați de modul în care fosta actriță a ales să dea vestea, ba chiar i-au spus „Ce bine ți-ar sta însărcinată”.

Cum s-au cunoscut artista și iubitul ei

Alina Eremia și Edi Barbu formează un cuplu de mai bine de șase ani, iar lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru ei. În cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, artista a dezvăluit că ea și actualul ei partener s-au cunoscut la sală, amândoi fiind pasionați de asta.

După mai bine de trei luni, cei doi au avut prima ieșire alături de alți prieteni, după care au urmat doar întâlnirile dintre cei doi. Lucrurile au evoluat din ce în ce mai frumos în timp, iar iubirea dintre ei nu se mai oprește din crescut.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies