Alina Pușcaș a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil

Share

Îndrăgita prezentatoare TV și actriță Alina Pușcaș este însărcinată pentru a treia oară. Recent, aceasta a aflat sexul copilului și a dezvăluit acest lucru și publicului larg.

Când se afla la a cincisprezecea săptămână de sarcină, Alina a mărturisit că este o sarcină cu probleme, spre deosebire de primele două.

„E o sarcină care nu seamănă absolut deloc cu celelalte două. Din a doua lună mi-a fost exagerat de rău și nu știam ce se întâmplă cu mine, pentru că până în cea de-a opta săptămână de sarcină nu mi-a ieșit niciun test pozitiv lucru care, la acel moment, mă ducea cu gândul la vreo problemă medicală gravă căci, cum spuneam, nu aveam niciun motiv să cred că sunt însărcinată. Așadar, mi-a fost foarte rău și chiar și în prezent îmi este zilnic rău, dar parcă de la o săptămână la alta tot mai puțin. Stările de somnolență sunt la ordinea zilei, o foame de lup de necontrolată, dureri musculare abdominale. Partea bună este că toate testele au ieșit perfecte, așa că nu am motive de îngrijorare de vreun fel”, a spus Alina la acea vreme.

Pe 2 aprilie 2019, Alina Pușcaș a făcut declarații în cadrul Observatorului de la 12:00, unde a oferit detalii în legătură cu sexul celui de-al treilea copil, dar și sub ce semn zodiacal se va naște…

„Sunt însărcinată a treia oară, va fi și ultima. Nu mai am voie, pentru că am făcut cezariană de la prima, deci, este ultima șansă. Mihai ar fi vrut să avem gemeni, dar nu ne-a ieșit (…) Este fetiță! E distrus Mihai! Glumesc, e distrus la modul că el visa să facă o ceată de băieți, nu să fie dominat de fete, acolo, în casă. Și-acum vom fi eu – Scorpion, Melisa – Scorpion, fata asta – Leoaică. Nu știm ce nume are, de-asta i-am zis doar «fata». Nu am nume, aștept propuneri (…) A fost o sarcină dificilă de la început. De fapt, primele două luni, decembrie și ianuarie, în care m-am simțit foarte rău, tot ce nu am simțit la celelalte două sarcini am avut acum! Din februarie însă, mi-a trecut ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a spus aceasta.

Surse: spynews.ro, cancan.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news