Alina Pușcaș, dezamăgită peste măsură. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei TV

Share

Alina Pușcaș și soțul său, Mihai Stoenescu, aveau planuri mari pentru sărbătorile de iarnă, dar, din nefericire pentru ei, acestea li s-au năruit în ultimul moment.

Prezentatoarea TV a emisiunii Te cunosc de undeva! este extrem de dezamăgită pentru că își dorea să petreacă sărbătorile departe de casă împreună cu soțul său și niște prieteni.

Cei doi, lăsându-și copiii în grija bunicilor, urmau să facă parte dintr-un grup mai mare de prieteni și să plece în Miami, dar cu puțin timp înainte să achiziționeze biletele de avion, plecarea s-a anulat.

Aceștia aveau de gând să viziteze Miami întrucât niciunul dintre ei nu mai mersese acolo, astfel că era ocazia perfectă.

„Suntem în plop, pentru că aveam niște gânduri năstrușnice să plecăm imediat după Crăciun. Am fi vrut să plecăm în Miami, pentru că nu am fost nici eu, nici Mihai.

Știam niște prieteni care voiau să facă asta. Și am vrut să ne facem un mic grup și să plecăm împreună. Și, până la urmă, s-a destrămat acest grup și nu se mai merge.

S-au răzgândit mulți și acei prieteni vor să sărbătorească Revelionul la schi și atunci ne-au stricat planurile cu Miami”, a explicat, dezamăgită, Alina Pușcaș în cadrul unui interviu pentru Libertatea.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au sărbătorit recent cinci ani de când se cunosc, iar cu această ocazie și-au dedicat o zi numai pentru ei.

„Sărbătorim. Am fugit de acasă împreună într-un hotel din București

și avem de gând să rămâneam aici până dimineață, să ne simțim bine, să fim numai noi cu noi”, este mesajul pe care Alina Pușcaș îl scrisese pe contul ei de Instagram.

Vedeta le-a dezvăluit, la un moment dat, fanilor săi din mediul online cum l-a cunoscut pe soțul său și detalii despre viața lor de familie.

„A fost de la bun început o întâlnire nebunească. Nu credeam în dragoste la prima vedere, dar cu noi așa s-a întâmplat.

O dragoste care, uite, s-a soldat cu trei copii, o familie frumoasă, multe plăceri comune satisfăcute,

multe vacanțe, multe lucruri frumoase” , le-a transmis Alina Pușcaș celor care o urmăresc pe conturile sale de socializare…

Sursa: spynews.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news