Alina Pușcaș, la un pas să își piardă viața. Ce a pățit vedeta

Share

Alina Pușcaș se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil și este extrem de fericită. Are o familie minunată și tot ce și-ar mai putea dori, dar puțini sunt cei care cunosc drama prin care a trecut în urmă cu câțiva ani.

Prezentatoarea TV a dezvăluit într-un interviu acordat recent cum a fost la un pas să-și piardă viața din cauza unei complicații apărute în urma intervenției chirurgicale de mărire a sânilor. Cu toate că a fost foarte bucuroasă că își pusese implanturi mamare, frumoasa brunetă a observat șocată la scurt timp faptul că operația la sânul drept i se desfăcuse.

În plus, în timp a văzut pe corp o pată suspectă. Problemele au fost însă descoperite la timp și s-au rezolvat cu bine, din fericire, vedeta recuperându-și complet sănătatea, iar acum a rememorat cele întâmplate și a oferit sfaturi legate de augmentarea sânilor.

„E foarte important să nu sari pe primul doctor care îţi iese în cale, să fie totul cu recomandare. Trebuie să cunoşti foarte bine doctorul. Dacă de la prima întâlnire ai senzaţia că te fuşereşte, mai bine mai încearcă să mergi la încă unul, pentru că sunt mulţi care fac asta”, a spus Alina Pușcaș.

Aceasta a povestit și despre medicul estetician care i-a realizat operația nereușită.

„La momentul respectiv, medicul era destul de mult în vizorul presei, adică îl vedeam prin reviste şi am zis că înseamnă că e bun. Nu a fost chiar aşa. Şi pe mine m-a cam indus în eroare faptul că mi-a spus că putem să facem şi subcutanat, fără să fie implantul sub muşchi. Şi iată că nu a fost chiar aşa. La mine prima varianta a fost subcutanată şi asta a fost problema.

S-a desfăcut operaţia, m-am dus, mi-a refăcut-o şi, după trei ani şi jumătate în care era ok totul, mi-a apărut o pată movulie pe sân, pe interior, şi m-am dus două săptămâni la rând să verifice.

Şi nici măcar el nu ştia ce e până când a început să exfolieze partea aceea şi a zis că se subţiază pielea, că trebuie să îl scoatem, că e nasol, că e clar că implantul este respins de corpul meu. Puteau să apară probleme de sănătate, dacă nu mă grăbeam cu operaţia”, a mai spus Alina Puşcaş…

La mai mulți ani după incident, vedeta s-a lăsat pe mâinile unui medic estetician german, iar acesta a dat dovadă de profesionalism.

Sursa: spynews.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news