Alina Pușcaș, nuntă ca în povești. Unde și când va avea loc evenimentul

Share

Alina Pușcaș își va uni destinul în fața lui Dumnezeu cu Mihai Stoenescu, tatăl celor trei copii ai săi.

Frumoasa prezentatoare TV și medicul stomatolog urmează să se cunune religios în luna iunie, după ce anul trecut s-au căsătorit civil în mare secret.

Alina Pușcaș este nerăbdătoare să îmbrace rochia de mireasă, după ce și-a îndeplinit visul de a deveni mamă și a avea o familie numeroasă.

Bruneta este una dintre cele mai simpatizate prezentatoare de televiziune, astfel că este întrebată deseori când va face marele pas, acela de a se cununa religios.

De curând, vedeta a făcut public acest lucru, cu toate că ea și Mihai Stoenescu nu s-au hotărât deocamdată și asupra datei.

Cei doi au decis ca atunci când se vor cununa religios să facă și botezul micuței Iris, conform OK! Magazine.

Din cauza evenimentelor din viața lor care s-au suprapus, o mulțime de persoane îi credeau deja căsătoriți și religios, ba chiar unul dintre prietenii lor a fost confuz atunci când a primit invitația la nuntă.

„I-am spus unui prieten să-şi blocheze luna iunie, pentru că vom face nunta în Grecia, pe plajă.

Şi zice: «Păi nu am fost la voi la nuntă?». «Când am făcut noi nunta, măi băiatule?», «Păi, atunci, la botezul lui Alex…». (râde)

Nu a fost nicio nuntă, a fost botezul lui Alex. Atât. S-a pierdut şirul evenimentelor din cauza botezurilor şi a logodnei.

La al doilea botez a fost logodna religioasă. Apoi am făcut cununia civilă…

Şi abia acum urmează nunta propriu-zisă, evenimentul care va fi unit şi cu botezul lui Iris”, a declarat Alina Pușcaș.

Sursa: spynews.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news