Home Stiri Alina Pușcaș spune cum s-a înțeles cu Pepe, după un deceniu alături de Cosmin Seleși

Alina Pușcaș spune cum s-a înțeles cu Pepe, după un deceniu alături de Cosmin Seleși

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 458 views 3 minute timp de citit
  • Alina Pușcaș și Pepe au făcut echipă în acest sezon al emisiunii „Te Cunosc de Undeva”.
  • Cei doi au prezentat emisiunea, după ce Cosmin Seleși a plecat de la Antena 1.
  • Actrița a spus cum s-a înțeles cu această schimbare.

Alina Pușcaș și Cosmin Seleși au prezentat emisiunea „Te Cunosc de Undeva” timp de un deceniu. După ce acesta a decis să plece de la Antena 1, Pepe i-a luat locul.

În ciuda faptului că aceștia s-au înțeles foarte bine pe micile ecrane, Alina Pușcaș a recunoscut faptul că nu a fost deloc ușoară această schimbare, deoarece era obișnuită cu fostul ei partener.

Ce părere are Alina despre schimbarea co-prezentatorului?

„Da, a fost o schimbare majoră în ceea ce privește noul partener şi clar pentru foarte mulți dintre urmăritorii emisiunii nu a fost tocmai ușor «să dea credit» unei alte persoane care să îl înlocuiască pe Cosmin Seleși. Nu este deloc ușor să schimb un partener după zece ani de muncă împreună (și nu numai în proiectul «Te cunosc de undeva!», ci și în «Dansează printre stele», la «Nea Mărin» sau la «Splash»), dar am avut norocul să mi se alăture în emisiune o persoană pe care o cunosc de tot atâția ani, o persoană generoasă din punct de vedere profesional, un bărbat deștept, spontan, șarmant.

Bineînțeles că am avut emoții, dar, după prima ediție difuzată în noua formulă, m-am liniștit, pentru că am văzut, citit și auzit reacțiile publicului care îl susțineau pe Pepe și îi ofereau încrederea că este foarte bine în noua postură”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Vedeta nu ar putea să fie concurent

„Haaaa… Da, mi-a plăcut joaca asta care obișnuia să se întâmple, în trecut, o dată pe sezon. Nu cred că aș putea face față 15 ediții, pentru că nu sunt muzician. Dacă aș fi avut practica, disciplina, talentul și experiența unui cântăreț (chiar și unul mai la început de drum), aș fi avut curajul… Așa, no way! Mi-aș face un deserviciu. Mi-aș dori să mai fac personaje ocazional… Dar atât. Mi-e foarte bine în rolul de co-prezentator.

Sunt geniali! Este pentru prima oară când nu s-au format bisericuțe. (râde) Sunt toți prieteni, s-au întâlnit toți în diferite proiecte, se susțin sincer, le este drag să petreacă timp împreună, se ajută reciproc la repetiții. Da, sunt foarte competitivi, dar nu sunt invidioși. Evident că, pe interviurile de după fiecare moment, glumesc și ei și, uneori, intră în jocul reporterului nostru Carmen, dar numai de dragul jocului”, a mai declarat Alina…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies