Home Stiri Alina Sorescu a acordat primul interviu despre separarea de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a acordat primul interviu despre separarea de Alexandru Ciucu

autor Mirela
261 vizualizari

Alina Sorescu și Alex Ciucu sunt în plin proces de divorț, după ce, pentru o bună perioadă de timp, zvonurile despre acest lucru au tot apărut. Extrem de discretă din fire, Alina Sorescu nu a acordat foarte multe detalii despre ceea ce se întâmplă între ea și între fostul ei partener.

Acum, după mai multe săptămâni de când s-a aflat de despărțirea acestora, Alina Sorescu a acordat un scurt interviu și a făcut câteva declarații despre ceea ce se întâmplă în viața ei din cauza divorțului.

„Chiar și în această perioadă tumultoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc. Sunt, totuși, un om activ de mic copil. Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele”, a spus Alina Sorescu în cadrul unui interviu acordat în emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

Alina Sorescu a spus când a depus actele de divorț

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului, am introdus acțiunea de divorț, iar, în cadrul acestui proces, soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care, în aceste zile, mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies