Home Stiri Alina Sorescu a câștigat un avans important în fața lui Alex Ciucu

Alina Sorescu a câștigat un avans important în fața lui Alex Ciucu

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 350 views 2 minute timp de citit

Vestea că Alex Ciucu și Alina Sorescu divorțează a luat prin surprindere pe toată lumea. Celebrul creator de modă a cerut în instanță ca cele două fete să stea la el, însă lucrurile se pare că nu au mers așa cum el și-a dorit.

Alina Sorescu a câștigat procesul, iar custodia celor două fete ale lor îi aparține în exclusivitate. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că procesul s-a încheiat, iar cei doi încă sunt împreună în acte. Deși este foarte discretă ca persoană, Alina Sorescu le-a spus fanilor că, în această privință, ea a ieșit câștigătoare.

„Mi-am recăpătat liniștea. Instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele, Nicoleta Popescu, pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere”, a scris Alina Sorscu în mediul online.

Alina Sorescu ar fi fost înșelată de către Alex Ciucu

Cum niciunul dintre dintre ei nu a fost foarte deschis în ceea ce privește declarațiile făcute în ceea ce privește divorțul, mai multe speculații au început să ia naștere. Printre ele s-a numărat și posibilitatea existenței unei amante, lucru despre care Alina a vorbit pe scurt.

„Nu vreau să comentez, pentru că nu este despre mine. Nu am ce să declar. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus Alina Sorescu, potrivit celor de la cancan.ro.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului, am introdus acțiunea de divorț, iar, în cadrul acestui proces, soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care, în aceste zile, mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies