HomeStiri Alina Sorescu a fost părăsită pentru o altă femeie: „Personajele de carton”?

Alina Sorescu a fost părăsită pentru o altă femeie: „Personajele de carton”?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 526 views 3 minute timp de citit

Recent, Alex Ciucu a fost surprins în compania unei femei, mai exact, în compania celei care se ocupa de coafura fostei partenere, Alina Sorescu. La auzul acestor vești, zvonurile conform cărora Alex Ciucu și-ar fi părăsit soția pentru ea au început să circule imediat.

„Nu vreau să comentez, pentru că nu este despre mine. Nu am ce să declar. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus Alina Sorescu, potrivit celor de la cancan.ro.

Alina Sorescu a fost extrem de retrasă în ceea ce privește declarațiile

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului, am introdus acțiunea de divorț, iar, în cadrul acestui proces, soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care, în aceste zile, mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

„Dacă s-a ajuns la tribunal și la judecătorie, este limpede că nu s-au înțeles la notar. Cumva, drumurile familiei mele și ale familiei Ciucu-Sorescu s-au intersectat. Fetițele sunt la școală cu Tudor, băiețelul meu. Deși școala e pe aceeași stradă cu locuința familiei Ciucu, copiii sunt aduși în fiecare zi la școală de tatăl Alinei sau de Alina Sorescu, cu mașina, dar dinspre oraș. Prin urmare, e limpede că Alina Sorescu s-a mutat de mai multă vreme din casa în care locuia cu Alexandru Ciucu”, a spus și Cristi Brancu.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..