Home Stiri Alina Sorescu a spus ce face pentru a depăși perioada dificilă cauzată de divorț

Alina Sorescu a spus ce face pentru a depăși perioada dificilă cauzată de divorț

autor Mirela
96 vizualizari
  • Deși actele de divorț au fost depuse la începutul acestui an, Alina Sorescu încă nu a divorțat de Alex Ciucu.
  • Aceasta a reușit, momentan, să câștige custodia celor două fete ale lor.
  • Artista s-a refugiat în muzică, pentru a trece mai ușor peste perioada dificilă.

Alina Sorescu se pregătește pentru începerea procesului de divorț care va începe în această toamnă și, pentru a trece mai ușor peste perioada grea, a decis să se refugieze în muncă.

Aceasta a vorbit despre ceea ce face din punct de vedere profesional, făcând declarații atât despre școala ei de canto, cât și despre concertele și despre emisiunea televizată pe care a avut-o la TVR.

Ce face Alina Sorescu din punct de vedere profesional?

„E o perioada foarte plină pentru mine din punct vedere profesional, mai ales că, de câțiva ani încoace, m-am dezvoltat pe mai multe planuri. Am școala mea de muzică pentru copii. Am avut multe concerte chiar acum, recent, în luna iunie, și îl pregătesc și pe cel de pe 24 septembrie de la Sala Palatului. Tocmai am încheiat încă un sezon de emisiuni «Vorbește corect» la TVR, unde i-am învățat pe telespectatorii mari și mici să se exprime corect.

Sunt vocea unui canal de YouTube de animații pentru copii și tot acolo sunt și gazda unui podcast de estetică medicală. Am comunități mari pe Facebook și Instagram. Am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar, ca artist, câștig și din drepturi de autor”, a spus Alina pentru cei de la impact.ro.

Alex Ciucu își poate vedea fetele pe baza unui program de vizite

„Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekend-uri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdatăm nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta, la divorț.

Am multă susținere în această perioadă, căci sunt și multe mame care, probabil, au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg. Tatăl meu, care m-a însoțit mereu și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum. Trebuie să exist cumva, în showbiz, m-am concentrat pe muzică și merge bine. Am lansat câteva piese, vom avea și un concert.

Aștept termenul la recurs, care va fi curând. Fetele mele sunt bine, au luat vacanță. Poate vom merge și în vacanțe, pe aici, pe aproape, prin țară, totul depinde de recurs. Până nu se încheie recursul, nu pot să fac planuri”, a spus Alina pentru ego.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies