Home Stiri Alina Sorescu are probleme financiare: „Sunt în faliment”?

Alina Sorescu are probleme financiare: „Sunt în faliment”?

autor Mirela
98 vizualizari
  • Pentru ca Alina Sorescu să-și poată desfășura activitatea, aceasta a fost nevoită să își deschidă o firmă.
  • După ce a obținut custodia celor două fete, au apărut informații despre datoriile pe care le-ar avea.
  • Fosta soție a lui Alex Ciucu a ținut să lămurească lucrurile.

Deși o duce foarte greu din punct de vedere personal, deoarece divorțează de Alex Ciucu după aproximativ 13 ani, problemele pe care Alina Sorescu le are pare să nu se termine aici.

Firma prin care aceasta își desfășoară activitatea ar avea datorii foarte mari, însă artista a vrut să lămurească lucrurile, așa că a făcut câteva declarații.

Alina Sorescu susține că, prin aceste zvonuri, cineva vrea să îi facă rău

„Sunt informații interpretate eronat, care să mă discrediteze. De ce au apărut în presă chiar în acest moment aceste informații? Exact după ce s-a hotărât domiciliul fetițelor la mine…Datoriile sunt, 90 la sută, de fapt, datorii pe care firma le are la mine ca asociat. Nu sunt datorii la stat.

Eu am făcut niște investiții anul trecut, m-am mutat cu sediul, mi-am plătit chiria în avans, pentru mult timp, plus restul de 10% datoriile curente ale oricărei firme, care se achită în luna următoare. E ceva normal. Eu, ca asociat, ca să pot face aceste investiții, mi-am creditat firma. Nu poți să spui că sunt în faliment, falimentul este cu totul altceva”, a spus artista pentru cei de la cancan.ro.

Aceasta a câștigat de două ori custodia fetelor

„Dragii mei, în ultimele săptămâni, am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viața mea! Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat, tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac.

Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis, pentru a doua oară, ca fetițele sa aibă domiciliul la mine în timpul procesului care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a scris aceasta pe Facebook.

„Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită”, a spus aceasta la Antena Stars.

Sursa

Sursa

    Feed has no items.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies