Home Stiri Alina Sorescu, decizie neașteptată, în plin proces de divorț: „Am simțit că e momentul”

Alina Sorescu, decizie neașteptată, în plin proces de divorț: „Am simțit că e momentul”

autor Mirela
327 views 2 minute timp de citit
  • Alina Sorescu are o carieră extrem de frumoasă și care merge din ce în ce mai bine.
  • Artista pregătește un concert de mare impact.
  • Cântăreața a decis ca, de data aceasta, să lanseze melodii pe cont propriu.

Alina Sorescu are o carieră extrem de frumoasă și care merge din ce în ce mai bine. Artista pregătește un concert de mare impact, care va avea loc luna viitoare, dar a decis să facă un pas important și pentru ea.

De multă vreme, Alina Sorescu susține concerte împreună cu alte persoane, motiv pentru care a decis ca, de data aceasta, să lanseze melodii pe cont propriu.

Fosta soție a lui Alex Ciucu vrea să se bucure din plin de talentul pe care îl are, motiv pentru care urmează să facă un pas important în carieră. Mai mult decât atât, artista susține că ideea ei este una foarte bună, întrucât reușește să se reinventeze, iar acest lucru, cu siguranță, o va ajuta, mai ales pentru că se află în plin divorț.

Alina Sorescu face un pas important în carieră

„Lansez, în curând, un cântec nou, singură de data asta, pentru că îmi era dor să cânt și abia aștept să lansez piesa și să aflu părerea publicului, feedback-ul din partea celor care o vor asculta!

Evident că, între timp, am și născut două fetițe, au fost perioade în care, ca orice femeie, am fost puțin ocupată și cu lucrurile de această natură, așa că, acum, am simțit că e momentul să cânt din nou și singură. Eu am mai făcut piese, chiar și când cântam cu picii, dar, acum, e un comeback redutabil”, a spus Alina Sorescu pentru cei de la impact.ro.

Artista susține că perioada divorțului este una benefică pentru ea

În urmă cu ceva timp, Alina Sorescu a recunoscut că, deși divorțul este unul destul de greu, aceasta are foarte multe lecții de învățat, motiv pentru care încearcă să vadă și partea bună a lucrurilor.

Artista își dă voie să sufere și să învețe lucrurile pe care viața i le scoate în cale, dar face tot posibilul pentru a trece peste.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies