Home Stiri Alina Sorescu, declarații despre divorț, chiar de ziua sa de naștere

Alina Sorescu, declarații despre divorț, chiar de ziua sa de naștere

autor Mirela
235 views 3 minute timp de citit
  • Alina Sorescu a împlinit 36 de ani.
  • Aceasta a fost prima sa aniversare fără Alexandru Ciucu.
  • Artista spune ce își dorește de aici înainte, cu ocazia zilei sale de naștere.

Alina Sorescu și-a aniversat ziua de naștere. Aceasta a împlinit 36 de ani și, de data aceasta, a serbat fără Alexandru Ciucu, așa cum se va întâmpla și de aici înainte.

Cu toate acestea, artista este încrezătoare că totul va fi bine și că lucrurile se vor așeza așa cum trebuie. În cadrul unei emisiuni televizate, aceasta a făcut câteva dezvăluiri.

Ce spune Alina Sorescu despre viața ei, chiar cu ocazia zilei sale de naștere?

„Îmi doresc să petrec doar alături de fetele mele, sunt cel mai important cadou. Este și primul an fără soțul meu, însă încerc să cred că lucrurile vor fi bune și mă rog să intre pe un făgaș normal. Nu sunt nici prima și nici ultima femeie în această situație. (…) Am foarte mulți oameni lângă mine. Primesc numeroase mesaje, apeluri, urări, cred că au fost zeci de mii de mesaje. (…) O să ieșim mai pe seară, eu cu fetele mele și câțiva apropiați, la un restaurant, undeva ca să marcăm momentul”, a declarat aceasta.

Artista susține că Alexandru Ciucu îi vrea răul

„Sunt informații interpretate eronat care să mă discrediteze. De ce au apărut în presă chiar în acest moment aceste informații? Exact după ce s-a hotărât domiciliul fetițelor la mine…Datoriile sunt, 90 la sută, de fapt, datorii pe care firma le are la mine ca asociat. Nu sunt datorii la stat.

Eu am făcut niște investiții anul trecut, m-am mutat cu sediul, mi-am plătit chiria în avans, pentru mult timp, plus restul de 10% datoriile curente ale oricărei firme, care se achită în luna următoare. E ceva normal. Eu, ca asociat, ca să pot face aceste investiții, mi-am creditat firma. Nu poți să spui că sunt în faliment, falimentul este cu totul altceva”, a spus artista pentru cei de la impact.ro.

„Dragii mei, în ultimele săptămâni, am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viața mea! Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat, tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac.

Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis, pentru a doua oară, ca fetițele sa aibă domiciliul la mine în timpul procesului care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a scris Alina pe Facebook.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies