Home Stiri Alina Sorescu îl acuză pe Alex Ciucu de înscenare de fapte: „Informații interpretate eronat care să mă discrediteze”?

Alina Sorescu îl acuză pe Alex Ciucu de înscenare de fapte: „Informații interpretate eronat care să mă discrediteze”?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 163 views 2 minute timp de citit
  • Alina Sorescu așteaptă ca procesul de divorț să înceapă.
  • De ceva timp, se zvonește faptul că artista ar avea probleme economice.
  • Artista a reacționat, spunând că totul este o înscenare.

Alina Sorescu a depus actele de divorț la începutul acestui an. În momentul de față, aceasta așteaptă ca divorțul propriu-zis să înceapă, însă, până atunci, trebuie să facă față și altor probleme.

Nu de puțin timp, au început să circule zvonuri conform cărora Alina Sorescu ar avea probleme economice, lucru pe care l-a negat vehement, insinuând că aceste lucruri ar fi menite să îi păteze imaginea.

Ce spune Alina Sorescu despre presupusele probleme economice?

„Sunt informații interpretate eronat care să mă discrediteze. De ce au apărut în presă chiar în acest moment aceste informații? Exact după ce s-a hotărât domiciliul fetițelor la mine…Datoriile sunt, 90 la sută, de fapt, datorii pe care firma le are la mine ca asociat. Nu sunt datorii la stat.

Eu am făcut niște investiții anul trecut, m-am mutat cu sediul, mi-am plătit chiria în avans, pentru mult timp, plus restul de 10% datoriile curente ale oricărei firme, care se achită în luna următoare. E ceva normal. Eu, ca asociat, ca să pot face aceste investiții, mi-am creditat firma. Nu poți să spui că sunt în faliment, falimentul este cu totul altceva”, a spus artista pentru cei de la impact.ro.

Artista a câștigat custodia fetelor

Așa cum a dat de înțeles, zvonurile despre problemele financiare ar avea scopul de o lăsa fără custodia celor două fete, custodie pe care a câștigat-o de două ori în fața lui Alex Ciucu.

„Dragii mei, în ultimele săptămâni, am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viața mea! Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat, tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac.

Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis, pentru a doua oară, ca fetițele sa aibă domiciliul la mine în timpul procesului care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a scris Alina pe Facebook.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies