Alina Sorescu, mămică pentru a doua oară! Vezi prima fotografie cu burtica de gravidă a vedetei!

Share

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor deveni din nou părinţi, în primăvara anului viitor. Cei doi mai au împreună o fetiţă de un an şi 10 luni, pe Elena Carolina.

alina sorescu poza 1

Alina Sorescu a povestit că ea şi soţul ei îşi doreau foarte mult al doilea copil.

”Ne doream să mai avem un copil şi nu voiam să treacă prea mult timp, astfel încât să crească împreună. (…) Fetiţa noastră este foarte sociabilă, foarte dornică de copii în jurul ei şi grijulie. O văd din cum se comportă cu partenerii ei de joacă şi cu păpuşile. Ştie deja că în burtică la mami este „Bibi” şi mă mângâie cu foc.

Am încheiat cu bine trimestrul întâi de sarcină. Nu greţurile mi-au dat cele mai mari bătăi de cap, ci epuizarea şi starea de somnolenţă; mi s-a întâmplat de multe ori să trag câte un pui de somn la prânz. Poate că şi ştiam ce mă aşteaptă şi am fost mai conştientă de schimbările prin care trece corpul meu.

Voi naşte la primavară şi mă bucur că nu voi mai avea burtica la cea mai mare dimensiune chiar în miezul iernii, aşa cum a fost când am născut-o pe Carolina în luna ianuarie. (…) Sunt însă mai relaxată în privinţa controalelor medicale, stiu care e ordinea ecografiilor si imi pot programa cu mai mare usurinta următoarei perioadă din viaţă.

Vreau să alăptez şi a doua oară. A fost o perioadă de care îmi amintesc cu drag, deşi a fost extenuantă. E o experienţă minunată pe care o trăieşti alături de puiul tău.

Venirea pe lume a celui de-al doilea copil înseamnă clar pentru mine o provocare. Sunt curioasă dacă mai poate exista o a doua iubire ca mamă, voi fi cu siguranţă mai relaxată şi mă voi bucura mai mult de perioada sarcinii, dar după ce se va naşte nu voi şti ce ţipăt să liniştesc mai întâi… Vă ţin la curent!”, a scris Alina Sorescu pe mamicileiubesc.ro.

alina sorescu poza 2

alina sorescu poza 3

Sursa foto: facebook.com


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente