Home Stiri Alina Sorescu, o nouă victorie împotriva lui Alex Ciucu: „Sunt încrezătoare că totul va fi bine”

Alina Sorescu, o nouă victorie împotriva lui Alex Ciucu: „Sunt încrezătoare că totul va fi bine”

autor Mirela
37 vizualizari
  • Alina Sorescu a obținut o nouă victorie împotriva lui Alex Ciucu.
  • Aceasta a spus când va începe procesul de divorț.
  • Artista le-a mulțumit fanilor pentru tot sprijinul oferit.

Alina Sorescu a obținut în instanță custodia celor două fete, iar Alex Ciucu a atacat decizia. Cu toate acestea, Alina Sorescu a obținut din nou victoria, deoarece custodia a fost, din nou, câștigată de către artistă.

Aceasta a postat un mesaj pe conturile de socializare prin care le-a mulțumit fanilor pentru faptul că au fost alături de ea în ultimele luni. Discretă ca de obicei, a fost foarte atentă cu privire la ceea ce a lăsat să se afle.

Alina Sorescu este recunoscătoare pentru ajutorul pe care îl primește

„Dragii mei, în ultimele săptămâni, am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viața mea! Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat, tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac.

Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis, pentru a doua oară, ca fetițele sa aibă domiciliul la mine în timpul procesului care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a scris aceasta pe Facebook.

Artista primește foarte mult sprijin din partea familiei

„Am multă susținere în această perioadă, căci sunt și multe mame care, probabil, au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg. Tatăl meu, care m-a însoțit mereu și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum. Trebuie să exist cumva, în showbiz, m-am concentrat pe muzică și merge bine. Am lansat câteva piese, vom avea și un concert.

Aștept termenul la recurs, care va fi curând. Fetele mele sunt bine, au luat vacanță. Poate vom merge și în vacanțe, pe aici, pe aproape, prin țară, totul depinde de recurs. Până nu se încheie recursul, nu pot să fac planuri”, a spus aceasta pentru sursa menționată anterior.

„Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită”, a spus aceasta la Antena Stars.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies