HomeStiri Mondene Alina Sorescu, prima reacție despre divorț: „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

Alina Sorescu, prima reacție despre divorț: „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Alina Sorescu, prima reacție despre divorț „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele” in Stiri Mondene

După multe luni în care zvonurile legate de divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au circulat, în cele din urmă, cei doi au recunoscut că sunt adevărate. După o scurtă reacție din partea creatorului de moda, acum a venit rândul Alinei să spună și punctul său de vedere.

Iată unele dintre motivele care ar fi dus la divorțul dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu! in Stiri Mondene„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

Alina Sorescu, prima reacție despre divorț „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele” in Stiri MondeneLa începutul anului, am introdus acțiunea de divorț, iar, în cadrul acestui proces, soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care, în aceste zile, mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

Iată unele dintre motivele care ar fi dus la divorțul dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu! in Stiri Mondene

Alina Sorescu a povestit cum s-a cunoscut cu tatăl copiilor săi

„Noi ne-am cunoscut în culisele Cerbului de Aur, iar Alexandru se ocupa de ţinute. Eu eram în elementul meu, pe scenă, atunci eu eram la mine acasă. Când mi-a întins mâna, am simţit fermitatea strângerii care mi-a comunicat că: «Da, e posibil să îmi placă de tine». Am înţeles şi mi-am dat seama cum stau lucrurile. Şi. apoi, aşa au stat, cum am crezut.

Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată. Prin comparație, suntem foarte diferiți. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată”, a declarat Alina Sorescu pentru cei de la Antena Stars, în urmă cu mai mult timp.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed