HomeStiri Mondene Alina Sorescu, prima reacție, după ce s-a aflat că Alex Ciucu a încercat să o împace

Alina Sorescu, prima reacție, după ce s-a aflat că Alex Ciucu a încercat să o împace

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Alina Sorescu, în pericol de a rămâne fără cele două fete in Stiri Mondene

Alina Sorescu s-a alăturat vedetelor din România care au un podcast și, de când s-a aflat că divorțează de Alex ciucu, aceasta a avut prima apariție în mediul online. Artista și-a anunțat fanii despre un nou episod pe care l-a postat în continuare, refuzând să facă declarații suplimentare despre perioada mai puțin plăcută prin care trece.

„Azi s-a lansat un nou episod din #estheticreview, podcastul pe care îl găzduiesc pe YouTube 👉 Abordăm teme de frumusețe și întreținere și vorbim despre soluții medicale de ultimă generație 💪 Link in bio”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

Alina Sorescu, prima reacție, după ce s-a aflat că Alex Ciucu a încercat să o împace in Stiri Mondene

Alex Ciucu ar fi încercat să o convingă pe Alina să renunțe la dorința sa de a divorța

„Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea. La început, designer-ul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor. Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte. I-a propus tot felul de sume cu multe zero-uri, dar artista a fost de neînduplecat. Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă. Nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu, pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei”, a spus o sursă apropiată cuplului pentru cei de la fanatik.ro.

Alina Sorescu a spus ce face pentru a depăși perioada dificilă cauzată de divorț in Stiri Mondene„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

Alina Sorescu, prima reacție, după ce s-a aflat că Alex Ciucu a încercat să o împace in Stiri MondeneLa începutul anului, am introdus acțiunea de divorț, iar, în cadrul acestui proces, soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care, în aceste zile, mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed