Home Stiri Alina Sorescu, primele declarații despre nuntă, în plin proces de divorț

Alina Sorescu, primele declarații despre nuntă, în plin proces de divorț

autor Mirela
290 views 2 minute timp de citit
  • După aproximativ 15 ani de relație, Alina Sorescu a decis să divorțeze de Alex Ciucu.
  • Artista spunea, în urmă cu ceva timp, că divorțul va începe, oficial, în toamnă.
  • În prezent, toată atenția le-o acordă celor două fete, dar și carierei sale.

După aproximativ 15 ani de relație, Alina Sorescu a decis să divorțeze de Alex Ciucu, cel care i-a și dăruit două fete de opt și de șase ani.

Artista spunea, în urmă cu ceva timp, că divorțul va începe, oficial, în toamnă și, în prezent, toată atenția le-o acordă celor două fete, dar și carierei sale.

Ce ar face Alina Sorescu, dacă ar fi cerută în căsătorie?

Miercuri, Alina Sorescu a fost invitată în emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV. Pentru a destinde atmosfera, aceasta a fost întrebată ce ar face, dacă ar fi cerută în căsătorie de un bărbat celebru: „Ce ai face, dacă te-ar cere Brad Pitt de nevastă?”.

Artista a spus imediat că nici nu se pune problema de așa ceva, cel puțin pentru moment: „Păi poate? Că nici nu mai știu cum e. A divorțat? Nu îi mai cunosc stadiul. Deocamdată, nu pot. Nu e cazul. Nu e cazul nici de Brad Pitt, de niciun alt Pitt”, a spus Alina.

Artista nu a exclus, în urmă cu ceva timp, posibilitatea de a avea o nouă relație, dar, în momentul de față, prioritățile sale sunt altele și nu vrea să se gândească la acest aspect.

Fosta soție a lui Alex Ciucu este încrezătoare

Deși divorțul reprezintă un moment dureros și destul de dificil, Alina nu se descurajează și a spus, în cadrul unei emisiuni televizate, că merge cu capul sus, înainte, dar și că încearcă să afle ce lecție importantă trebuie să învețe ea din tot ceea ce se întâmplă.

Alina Sorescu încearcă să vadă doar partea plină a paharului și își găsește fel de fel de activități, pentru a nu rămâne ancorată în această perioadă dificilă. Fire puternică, Alina nu a lăsat ca ziua ei de naștere să fie umbrită de cele întâmplate pe plan sentimental.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies