Home Stiri Alina Sorescu spune când are voie Alex Ciucu să își vadă fetele

Alina Sorescu spune când are voie Alex Ciucu să își vadă fetele

autor Mirela
139 vizualizari
  • Alina Sorescu a obținut, pentru a doua oară, custodia fetelor sale și ale lui Alex Ciucu.
  • Creatorul de modă își poate vedea fetele conform unui program de vizită.
  • Artista a început să ofere mai multe detalii despre divorțul său.

Alina Sorescu a reușit să obțină încă o victorie în fata lui Alex Ciucu, atunci când instanța a decis, pentru a doua oară, ca domiciliul fetelor lor să rămână la ea.

Acest lucru înseamnă că Alex Ciucu își poate vedea fetele pe baza unui program de vizită, subiect despre care a făcut câteva afirmații. Discretă ca întotdeauna, artista nu a lăsat să se afle mai mult decât este cazul.

Alina Sorescu îl primește pe soțul ei în vizită la fete pe baza unui program bine stabilit

„Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekend-uri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdatăm nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta, la divorț.

Am multă susținere în această perioadă, căci sunt și multe mame care, probabil, au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg. Tatăl meu, care m-a însoțit mereu și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum. Trebuie să exist cumva, în showbiz, m-am concentrat pe muzică și merge bine. Am lansat câteva piese, vom avea și un concert.

Aștept termenul la recurs, care va fi curând. Fetele mele sunt bine, au luat vacanță. Poate vom merge și în vacanțe, pe aici, pe aproape, prin țară, totul depinde de recurs. Până nu se încheie recursul, nu pot să fac planuri”, a spus aceasta pentru ego.ro.

Artista a ieșit din nou învingătoare

„Dragii mei, în ultimele săptămâni, am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viața mea! Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat, tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac.

Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis, pentru a doua oară, ca fetițele sa aibă domiciliul la mine în timpul procesului care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a scris aceasta pe Facebook.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies