HomeStiri Mondene Alina Sorescu va deveni mămică iar la primăvară

Alina Sorescu va deveni mămică iar la primăvară

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 841 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/11/10-Alina-Sorescu-Alexandru-Ciucu-Vacanta-Italia-Corsica_2b96d03b68.jpg

Alexandru Ciucu (designerul oficial al casei regale) şi soţia sa, Alina Sorescu, au primit cel mai minunat cadou de sărbători, şi anume, vestea că vor redeveni părinţi pentru a doua oară, în primăvara anului care urmează.

10-Alina-Sorescu-Alexandru-Ciucu-Vacanta-Italia-Corsica_2b96d03b68

Vestea că vor redeveni iarăşi părinţi le-a adus în casă şi în suflete, foarte multă fericire şi bucurie, întrucât îşi doresc foarte mult pentru fetiţa lor, de un an şi 10 luni, Elena Carolina, un frăţior sau o surioară, cu care să se poată juca şi să îşi împartă toate bucuriile şi fericirile de pe parcursul vieţii.

Prima care a aflat vestea că Alina e însărcinată a fost chiar fiica sa, şi abia apoi le-a spus soţului său şi tuturor celorlalţi.

„Dragii mei, sunt foarte emoţionată să împărtăşesc cu voi o veste frumoasă! Voi deveni mămică pentru a doua oară! Vă îmbrăţişăm cu drag. Toţi 4‟, scrisese mămica pe pagina sa personală de pe o reţea de socializare.

Aceasta a mai declarat faptul că: „Ne doream să-i facem repede un frăţior sau o surioară Carolinei, pentru a nu fi mai apoi o diferenţă mare de vârstă, să crească împreună. Suntem norocoşi şi recunoscători că am fost binecuvantaţi cu cel de-al doilea copil imediat ce ne-am propus şi abia aşteptăm să vină pe lume în primăvara anului urmator‟.

Frumoasa mămică speră să se simtă bine pe toată perioada sarcinii, ca să se poată ocupa în continuare de proiectul muzical cu copilaşii, iar în acelaşi timp să profite pentru a se acomoda cu rolul de mămică a doi copii.

Nu cred că există bucurie mai mare pentru un părinte decât aceea când afli că vei mai avea încă un copil. Sau, cel puţin aşa ar trebui să fie şi să simtă fiecare dintre noi!

Sursa foto: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed