Home Stiri Alina Sorescu vrea să obțină custodia celor două fete: „Un copil nu vine cu instrucțiuni de folosire la pachet”

Alina Sorescu vrea să obțină custodia celor două fete: „Un copil nu vine cu instrucțiuni de folosire la pachet”

autor Mirela
201 views 2 minute timp de citit
  • La începutul anului curent, Alina Sorescu a depus cererea de divorț de Alex Ciucu.
  • Zvonurile cu fost confirmate de către aceasta, după câteva luni.
  • Alina Sorescu și Alex Ciucu divorțează după 12 ani de căsnicie.

La începutul anului curent, Alina Sorescu a depus cererea de divorț de Alex Ciucu. Zvonurile cu fost confirmate de către aceasta, după câteva luni și, încă de atunci, artista a făcut mai multe declarații despre cele întâmplate.

Alina Sorescu și Alex Ciucu divorțează după 12 ani de căsnicie. În momentul de față, una dintre cele mai importante aspecte de rezolvat este custodia celor doi copii pe care îi au împreună.

Raisa și Carolina locuiesc alături de mama lor

În prezent, cele două fete ale fostului cuplu, Raisa și Carolina, locuiesc cu Alina, într-un apartament dintr-un complex rezidențial. În tot acest timp, Alex Ciucu a introdus o ordonanță președințială prin care a cerut ca Raisa și Carolina să stea cu el, în Pipera, în vila sa.

Cu toate acestea, instanța a respins atât cererea, cât și apelul. La finalul acestui an, procesul de divorț ar trebui să fie încheiat.

„E greu să fii mamă. În general, e greu să fii părinte. Un copil nu vine cu instrucțiuni de folosire la pachet. Înveți cu copilul și înveți de la copil. Fetițele mele sunt foarte diferite, una e mai cumințică, alta are o fire mai temperamentală. Am fost cu ele vara asta la mare, la munte. Acum, gata, Raisa începe casa 0, clasa pregătitoare”, a spus Alina pentru cei de la click.ro.

Alina Sorescu pune mare preț pe cariera ei

Alina Sorescu acordă timp atât fetelor sale, cât și carierei sale, pe care nu vrea deloc să o neglijeze. Aceasta a mai spus, pentru sursa menționată anterior, că are grijă de ea și că mereu se asigură ca lucrurile să fie puse în ordine.

Chiar dacă trece printr-o perioadă dificilă, Alina Sorescu vrea să se asigure că fiicele ei au tot ceea ce le trebuie, dar și că planurile sale profesionale și personale vor fi realizate.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies