Home Stiri Amalia Enache dezvăluie secretul celor 20 de kilograme lipsă! Cum a slăbit prezentatoarea?

Amalia Enache dezvăluie secretul celor 20 de kilograme lipsă! Cum a slăbit prezentatoarea?

autor Elena Yvette
235 vizualizari

Amalia Enache a slăbit foarte mult imediat după ce a născut. Din păcate, chiar dacă este un paradox, Amalia spune că nu are niciun merit pentru această „reuşită”. Cele 20 de kilograme s-au dus din cauza unei probleme medicale declanşate de sarcină.

Amalia Enache dezvăluie secretul celor 20 de kilograme lipsă 3

Nu pot să zic că nu mă bucur că am slăbit, însă nu e ca urmare a unei diete, ci ca urmare a unei probleme de sănătate declanșate după sarcină. O problemă de tiroidă pentru care sunt în tratament şi pe care sper să o gestionez bine, dar spun asta şi nu ţin secret, pentru că nu aş vrea să se raporteze celelalte femei care au născut taman la silueta mea şi să se întrebe cum a reuşit Amalia Enache, pentru că nu am făcut niciun efort în acest sens”, a declarat Amalia Enache pentru Libertatea.

Amalia Enache dezvăluie secretul celor 20 de kilograme lipsă

„Sunt OK acum. Eu sunt optimistă şi cred că o să reuşesc să gestionez. Este o poveste de termen lung, aşa că voi fi slabă pe termen lung”, a mai spus Amalia pentru sursa citată mai sus.

Amalia Enache şi fiica ei sunt deja bronzate pentru că abia s-au întors din Rio De Janeiro, unde au stat timp de trei luni.

„Suntem bronzate. Noi am avut trei luni de vară şi am avut ocean în Rio de Janeiro, de unde ne-am şi luat costume de baie la fel, suntem mamă-fiică asortate. Acum aşteptăm să mergem şi la noi la plajă. Ne bucurăm de vara noastră foarte mult. Suntem conectate tot timpul. Plec aşa o oră, maximum două, când ea doarme, în rest viaţa noastră este mai frumoasă ca niciodată”, a mai spus Amalia.

Amalia Enache dezvăluie secretul celor 20 de kilograme lipsă 1

Fosta prezentatoare este o mamă foarte relaxată. Nu este deloc panicată, dar totuşi se consideră o mamă responsabilă şi a ales să-şi vaccineze copilul.

Nu aş fi plecat cu copilul la cinci luni şi jumătate în celălalt capăt al lumii, pentru că a însemnat zboruri foarte lungi cu avionul, într-un mediu închis, deci cu toţi microbii din lume. Sunt, cred eu, o mamă responsabilă, în sensul că i-am făcut vaccinurile, nu mă panichez că bagă obiecte în gură, pentru că este o treabă de vârstă şi am văzut că nu i s-a întâmplat nimic, cred că-şi face anticorpi în această perioadă. Nu o ţin la soare, o ţin la umbră, aşa s-a întâmplat şi în Brazilia, aşa se va întâmpla şi aici, pentru că asta este regula pentru bebeluşi. De apă nu vreau să o ţin departe. Ei îi place foarte mult… La nici şase luni de când a băgat prima dată picioruşele în ocean îi place mult, se distrează mult”, a mai povestit Amalia Enache.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies