Home Stiri Amalia Năstase, decizie radicală

Amalia Năstase, decizie radicală

autor Negriu Elena
356 vizualizari

Amalia Năstase, în vârstă de 43 de ani, este fosta soție a cunoscutului tenismen Ilie Năstase, de care a divorțat în 2010. Aceasta și-a refăcut viața alături de omul de afaceri Răzvan Vasilescu (39 de ani), pe care l-a cunoscut în SUA, iar cei doi s-au căsătorit în Las Vegas în 2018.

Amalia Năstase a luat o decizie radicală: aceasta se va muta definitiv din România în SUA. Frumoasa femeie de afaceri are, împreună cu actualul său soț, un băiat pe nume Toma, născut în 2015, iar cu fostul său soț, Ilie Năstase, are două fete, Emma (15 ani) și Alessia (12 ani). Având în vedere faptul că fiicele sale deja locuiesc în SUA, merg la școlile de acolo și și-au exprimat dorința de a studia în continuare tot peste Ocean, Amalia Năstase s-a hotărât să părăsească definitiv România. Cu toate că este o decizie radicală, este, în același timp, și firească, având în vedere circumstanțele în care se află, pentru că vrea să aibă familia reîntregită.

„Ele merg la Școala Americană de mici, Toma merge și el de anul acesta. Sunt educate în sistemul ăsta și bineînțeles că următorul pas va fi să meargă la facultate acolo. Alessia mai are doi ani. Sunt pregătită să le văd la facultate, dar nu-mi vine să cred că au crescut așa mari și că, practic, mai am doi ani până când Alessia pleacă de la noi de acasă! Dacă doi dintre copiii mei vor fi acolo, n-are rost să stăm despărțiți. Nu știm încă ce o să facem, dacă o să cumpărăm ceva în America, pentru că nu am făcut încă niciun plan”, a spus Amalia Năstase.

Amalia Năstase nu a avut întotdeauna o viață de vis. Aceasta a povestit într-un interviu acordat acum ceva timp faptul că, până să devină soția îndrăgitului tenismen, a avut multe lipsuri, a locuit într-un apartament modest și a fost nevoită să servească și să spele cești de cafea…

„Eu acum mulţi ani m-am născut în Rahova şi am fost singurul copil al unei familii care stătea într-un apartament de 63 de metri pătrați şi care toată ziua ştia că el va pleca de acolo, că va învăţa şi se va plimba în toată lumea. Eu, şi până să fiu căsătorită cu Ilie, lucram (…). Aveam un CEO, dar eram o mână de oameni. Eu am ştiut că de la dusul cafelelor şi spălatul ceștilor să mă fac utilă şi să mă împrietenesc cu toţi oamenii ăia şi să construim ceva împreună. Eu am început să construiesc de când am plecat de acasă, pentru că doar aşa poţi să te urci pe treptele societății. Într-adevăr, eu l-am cunoscut pe Ilie şi prin el am ars foarte multe etape să ajung să cunosc foarte mulţi oameni, dar şi faptul că am avut această relaţie cu el şi avem aceşti doi copii minunați (n.r.: Emma şi Alessia) e tot o construiesc pe care am făcut-o împreună. Nu am câștigat la loto să mă căsătoresc cu Ilie Năstase”, a declarat Amalia Năstase la acea vreme.

Sursa: spynews.ro, cancan.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies