Home Stiri Amalia Năstase, mărturisiri din viața de familie!

Amalia Năstase, mărturisiri din viața de familie!

autor Elena Yvette
204 vizualizari

Fosta soție a lui Ilie Năstase, Amalia Năstase, este o femeie împlinită. De curând, a devenit mamă pentru a treia oară, aducând pe lume un băiețel, căruia i-a pus numele Toma.

amalia_nastase_piatra_pretioasa-590x620

Micuțul Toma a fost primit cu mult entuziasm de cele două fiice ale Amaliei. „E mai drăguț acum că a venit Toma, ne înțelegem mai bine. Era ceartă între noi. Și acum că a venit el ne-am mai potolit un pic”, a recunoscut fata cea mare.

Amalia se bucură de viața de familie, alături de Răzvan Vasilescu și de copiii ei. Și chiar dacă nu mai are silueta de odinioară, fosta soție a lui Ilie Năstase nu mai pune acum foarte mare accent pe felul în care arată.

„Nu, din păcate nu am putut decât foarte puțin să îl alăptez. Stres, muncă, nu a mers. Eu nu sunt așa de obsedată, precum se vede, dar când ai o viață a ta care include fericirea familiei și fericirea ta, nu trebuie neapărat să ajungi la anumite standarde ca să te placă societatea cum ar vrea ea, pentru că lucrurile astea trebuie să te umple pe tine. Dacă vrei să umple pe altcineva, nu o să reușești niciodată să mulțumești lumea. Și deocamdată mai important pentru mine e să fiu fericită, să fim fericiți împreună decât să stresez pe toată lumea cu curele mele de slăbire”, a declarat, pentru Libertatea, Amalia Năstase, miercuri seară, la avanpremiera filmului „Animale fantastice și unde le poți găsi”.

„Îmi voi reveni, că nici mie nu îmi place să am anumite proporții. Când îmi păsa ce spune lumea, țineam cure de slăbire din acelea drastice care acum nu mă lasă să mai slăbesc așa de repede”, a mărturisit Amalia Năstase.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies