HomeStiri Mondene Amanta lui Leo Iorga, marcată de regrete după decesul artistului: „S-a rupt o bucată din sufletul meu! Trebuia să…”

Amanta lui Leo Iorga, marcată de regrete după decesul artistului: „S-a rupt o bucată din sufletul meu! Trebuia să…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/11/Amanta-lui-Leo-Iorga-marcata-de-regrete-dupa-decesul-artistului-„S-a-rupt-o-bucata-din-sufletul-meu-Trebuia-sa...”-1.jpeg

Vestea că marele artist Leo Iorga a decedat pe data de 2 noiembrie 2019, la numai 54 de ani, după opt ani de luptă cu cancerul, a fost răvășitoare nu doar pentru cei care l-au cunoscut, dar și pentru nenumărații fani.

Puține persoane însă cunosc detalii despre viața sa personală, care a fost destul de controversată.

Amanta lui Leo Iorga, marcata de regrete dupa decesul artistului „S-a rupt o bucata din sufletul meu! Trebuia sa...” 2 in Stiri Mondene

O altă persoană care îl plânge pe artist este fosta sa amantă, Florența Marin, care de curând a făcut declarații neașteptate.

Cei doi au avut o relație care a durat cinci ani, înainte ca el să se întoarcă la soția sa și familie.

Amanta lui Leo Iorga, marcata de regrete dupa decesul artistului „S-a rupt o bucata din sufletul meu! Trebuia sa...” 3 in Stiri Mondene

Florența Marin i-a fost alături în primii ani de luptă cu boala nemiloasă, după care artistul a părăsit-o pentru a se întoarce la soție și familie.

Aceasta a făcut recent declarații pentru Cancan despre relația pe care a avut-o cu Leo Iorga.

„Între noi s-a declanșat o atracție mai mult decât cea profesională. Noi eram foarte mult timp împreună și s-au dezvoltat niște sentimente destul de aprinse pe care eu le-am luat ca atare.

Amândoi am fost într-o perioadă mai puțin fastă. Eu veneam după o despărțire de doi ani, iar el era de ceva vreme singur.

În 2013 ne-am mutat împreună. Am muncit împreună extrem de mult. Eu am fost un plus de energie pentru Leo. M-am folosit de toate instrumentele ca să-i aduc pe scenă.(…)

La început, relația cu Leo a fost 90% profesională și 10 % prietenie, dar, cu trecerea timpului, aceste procente s-au egalat.(…)

Prezența mea și a fiului meu, care devenise sunetistul lor, a deranjat. După ce au început problemele medicale, a intervenit familia și s-a produs ruptura dintre noi doi.

Mi-am dorit să nu sufere, dar îmi pare rău că boala a venit la el așa devreme. S-a rupt o bucată din sufletul meu.

Trebuia să fiu alături de el pe ultimul drum”, a spus Florența Marin, fosta amantă a lui Leo Iorga, potrivit Cancan

Surse: wowbiz.ro, cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed