Amber Heard, dată în judecată de producătorii unui film! Vedeta trebuie să plătească daune de 10 milioane de dolari!

Share

Amber Heard trece, din nou, printr-o perioadă neplăcută. După divorțul de Johnny Depp, atunci când a susținut că a fost agresată, acum vedeta a fost dată în judecată de producătorii filmului „London Fields”.

Amber_Heard_Northfoto_8

Actriței i se cer zece milioane de dolari din cauză că nu a respectat obligaţiile de promovare ale peliculei, scrie The Guardian. În cadrul filmului, Amber interpretează rolul Nicolei Six, alături de alte vedete precum Billy Bob Thornton, Jim Sturgess sau Johnny Depp, fostul soţ al actriţei.

Conform producătorilor, Amber nu a respectat contractul și a încălcat obligațiile de confidențialitate. Procesul a fost deja deschis la o curte de justiţie din Los Angeles, echipa de producție a filmului fiind de părere că actrița a fost autoarea unei conspirații, iar „campania ei împotriva filmului şi breşele contractuale au dăunat filmului”.

Filmul „London Fields” nu a fost tocmai unul de succes, fiind criticat aspru de presa de specialitate. De altfel, producția ar fi trebuit să fie lansată la Festivalul de Film de la Toronto de anul trecut. Însă acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauză că regizorul Matthew Cullen a dat în judecată producătorii pentru fraudă.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news