Amber Heard luptă împotriva violenței domestice! Află detaliile incredibile din spatele căsniciei cu Johnny Depp!

Share

După divorțul de Johnny Depp, pe care l-a acuzat în nenumărate rânduri de abuz, Abmer Heard luptă acum împotriva violenței domestice. Vedeta încurajează femeile să nu stea nepăsătoare atunci când vine vorba de violență.

646x404 (1)

„Bănuiesc că a fost multă necinste ataşată etichetei de «victimă». Acest lucru li se întâmplă atât de multor femei! Când se întâmplă în casa ta, în spatele uşilor închise, cu cineva pe care îl iubeşti, nu este la fel de simplu. Dacă un străin ar face acest lucru ar fi un nesăbuit“, a spus Amber în videoclip.

„Să spui cuiva de încredere este începutul faptului de a te pune pe primul loc. Dacă nu aş fi avut în jurul meu câţiva oameni în care aveam încredere, sprijinul unor femei, al unor prieteni, cât de diferită ar fi fost viaţa mea! Ca femeie care a trecut prin asta pe scena publică, am oportunitatea unică de a le aminti celorlalte femeie că nu trebuie să fie aşa. Nu trebuie să o faceţi singure. Nu sunteţi singure şi putem schimba asta. Violenţa împotriva femeilor nu se limitează doar la violenţă fizică. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea în cum vorbim despre acestea lucruri în mass-media şi în cultura noastră. Singura cale ca femeile să se simtă confortabil să vorbească despre asta, să iasă în faţă, să se facă ascultate şi să se apere este să schimbăm sistemul care le reduce la tăcere“, a mai spus actriţa.

Amber Heard și Johnny Depp s-au căsătorit la începutul anului 2015. Mariajul lor nu a durat prea mult, din cauza firii agresive a starului. „Trăiesc cu spaima că Johnny se va întoarce pentru a mă teroriza fizic şi emoţional“, a mărturisit Heard în faţa judecătorilor. „Pe toată durata relaţiei noastre, Johnny a avut un comportament abuziv verbal şi fizic. Am îndurat abuzuri emoţionale, verbale şi fizice din partea lui Johnny, care au inclus umilinţe, ameninţări, comportament ostil la adresa mea de fiecare dată când îi puneam la îndoială autoritatea lui sau nu eram de acord cu el“, a mai spus Amber Heard.

amber-heard-e-435

https://www.youtube.com/watch?v=BwqAP9mICR0


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news