Amber Heard va dona cei 7 milioane de dolari primiți în urma divorțului de Johnny Depp!

Share

Se pare că Amber Heard a ales să nu păstreze banii pe care îi va primi în urma divorțului de Johnny Depp! Actrița a hotărât să doneze cei 7 milioane de dolari ăn scopuri caritabile!

30ECAD2200000578-3434507-image-m-138_1454724828902

„Suma primită în urma divorțului este de șapte milioane de dolari, și șapte de milioane de dolari vor fi donați”, a precizat Amber.

Banii vor ajunge la Spitalul de Copii din Los Angeles, unde actrița face voluntariat de zece ani dar vor fi donați și proiectelor destinate femeilor care au fost victime ale violenței conjugale.

Johnny Depp și Amber Heard au căzut la pace, ajungând la un acord amiabil pentru încheierea unului dintre cele mai celebre divorțuri de la Hollywood.

Se pare că plângerea depusă de Amber pentru violențe conjugale a fost deja anulată. De astfel, comunicatul difuzat de cei doi menționează că relația lor a fost „foarte pasională și uneori explozivă, dar întotdeauna plină de dragoste”. „Niciuna dintre cele două părți nu a dat declarații false în scop pecuniar”, iar cei doi nu au „intenționat niciodată să se rănească fizic sau emoțional”.

Sursa foto: dailymail.co.uk


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news